Ferit “wtcn” Karakaya bundan sonra BPI için ter dökecek! [GÜNCEL]

Ferit “wtcn” Karakaya HWA’dan ayrıldıktan sonra yeni takımını buldu! Ferit, ligin ikinci yarısında BPI takımında yer alacak.

GÜNCELLEME: BPI Gaming daha sonra Facebook sayfasından “Bitti mi ? Bitmedi yeni başlıyoruz.” şeklinde bir mesaj yayınlandı. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

GÜNCELLEME 2: Bugün ise (14.04.2015) BPI Gaming, yine Facebook sayfası üzerinden, “Sevgili takipçilerimiz, Şampiyonluk Ligi Play-off karşılaşmaları boyunca bize eşlik edecek olan Şükrü ”Lelouch” Şentürk’ü duyurmaktan mutluluk duyarız. Hoşgeldin Şükrü!” şeklinde bir açıklama yaptı.

Aynı dakikalarda Şükrü “Leocuh” Şentürk’te açıklama yaptı ve şöyle dedi, “BPI takımına haftasonu yapılacak olan play-off karşılaşmaları için eşlik edeceğim. eSpor kariyerime hala oyuncu olarak devam etmeyi düşünmüyorum.”

GÜNCELLEME 3: BPI Gaming yine duyuru hazırlığı içinde. Saat 21:30 civarında “Bitti mi ? Devamı az sonra …” şeklinde bir açıklama yaptı.

 

Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

İlk Haber: League of Legends 2015 Sezonu’nun Kış Mevsimi sona erdikten sonra takımdan ayrıldığını açıklayan LoL’ün ünlü siması Ferit “wtcn” Karakaya, yeni yuvasını hemen buldu. Geçtiğimiz saatlerde BPI Gaming Club, resmi Facebook sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile Ferit “wtcn” Karakaya ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi. Ferit’li BPI Gaming’e ligin ikici yarısında başarılar diliyoruz. İşte o açıklamalar:

Sevgili takipçilerimiz,

Bir zamandır sizleri merak içinde bırakıyor ve “yeni Mid” oyuncumuzla ilgili paylaşımlar yapıyorduk.

Bugün en yeni ve en büyük transferlerimizden biri olan, yıllardır Türkiye e-spor sahnesinde öncülük etmiş, bu ortamın en tecrübelilerinden biri olan, hepinizin tanıdığı ve sevdiği Ferit “wtcn” Karakaya ‘yı, sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz !

Bundan sonra BPI renkleri için ter dökerek, başarıya giden zorlu yolumuzda bizi bir adım daha yaklaştıracağına hiç şüphemiz yok !

Hoşgeldin Ferit !

 

Daha sonra Ferit’te kendi Facebook sayfası üzerinden bir açıklama yaparak bunu doğruladı ve şunları söyledi:

Selamlar
Bugün itibari ile BPI Gaming Club kadrosunda yer alıcam arkadaşlar . BPI daki oyuncuların hepsiyle uzun zamandır arkadaştım zaten . Hepsi yetenekli oyuncular ve takıma katıcağım tecrübe ile de başarılı oyunlar sergiliyebiliceğimize inanıyorum.

BPI belkide espor sahnesindeki en yeni pro kulüplerden . Fakat yöneticileri sayesinde BPI takımı en hızlı yükselişe geçen kulüplerden oldu. Ligin 2. yarısında da BPI takımını en iyi yere getirmeye çalışıcam .

Bir önceki post umda belirttiğim gibi kafam çok daha rahat bir oyun sergilicem BPI da . Performansım hakkındaki eleştirileri Ligin 2. yarısında oyunumla en iyi şekilde cevap vericem .

‪#‎GOBPIGO‬

 

Ferit’li BPI Gaming’e ligin ikici yarısında başarılar diliyoruz.

Önceki İçerikSquare Enix yeni proje duyurusunun hazırlığını hızlandırdı
Sonraki İçerikDestiny House of Wolves eklenti paketi çıkış tarihi açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz