Far Cry: Primal Resmi Olarak Duyuruldu

Ubisoft; Ubisoft Montreal, Toronto, Şangay ve Kiev adlı dört farklı stüdyosu ile birlikte ortaklaşa geliştirdiği yeni Far Cry oyunu olan Far Cry: Primal‘ı resmi olarak duyurdu.

Milattan önce 10.000 yılında geçecek olan oyunda, Takkar adında kendi grubunda hayatta kalan bir son savaşçı yönetilecek. Oros adlı bu yabani bölgede geçecek olan oyunda, av olmamak için mücadele edilecek. Oyuncular modern çağ öncesi vahşi insanlara, mamut ve sivri dişli kaplanlar gibi vahşi hayvanlara ve doğa şartlarına göre mücadele etmek zorunda kalacak.

Tüm bunların yanı sıra oyunda detaylı bir “Craft” sistemi de bulunacak. Çevredeki işe yarar taşlarla, öldürdüğünüz canlıların derileri ve kemikleriyle hem silahlarınızı, hem de kıyafetlerinizi ya da çantalarınızı geliştirebileceksiniz. Bu Craft sistemindeki yoğunluk ise Far Cry 3 ile Far Cry 4‘e oranla daha yoğun ve detaylı olacak. Bir diğer önemli detay ise bu yeni oyunda silah ve eşya satın alma özelliğinin yer almayacak olması. Bu taş devri macerasında tek ümidiniz bu bahsettiğimiz craft sistemi olacak.

Hayatta kalmak için avlanıp ateş yakmak zorunda kalınacağını belirten UbiSoft, o dönemde kullanılan her çeşit ok ve ilkel silahın da oyunda hazır bulunacağını da ekledi. Gece ve gündüze göre farklı canavarlar oyuncunun karşısına çıkacak. Önceki oyunların aksine bu sefer sadece tek kişilik oyun modunun olması bekleniyor.

Deus EX serisinden aşina olduğumuz Elias Toufexis bu yeni oyunda kahramanımız Takkar’ı canlandırdı.

Ubisoft şimdiden üç görevin yer aldığı “Legend of Mammoth” paketini önsipariş verenlere hediye edeceğini duyurdu.

Far Cry: Primal, 23 Şubat 2016‘da sadece Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için piyasadaki yerini alacak. Oyunun PC sürümü ise Mart 2016‘da çıkış yapacak ve oyun eski nesil konsollara gelmeyecek.

Oyunun tanıtım fragmanı ise şimdiden yayınlandı

 

Önceki İçerikRocket League Geleceğe Dönüş Yapacak
Sonraki İçerikH1Z1’e Yeni Bir Güncelleme Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz