Fallout 4’ün mod aracı “2016’nın başlarında” çıkabilir

Bethesda, Fallout 4’ün mod programı için “net” bir tarih vermemekle birlikte 2016’nın başlarını işaret etti.

Fallout 4‘ün sayılı günler kalmışken, oyunun mod aracı için de geri sayım devam ediyor. Henüz net bir tarih verilmese de Bethesda’dan Todd Howard, oyuncuların istediklerini tasarlayabileceği ve oyunun kodları üzerinde oynamalar yapmasına izin verecek olan Fallout 4 mod aracının “2016’nın başlarında” çıkış yapabileceğini belirtti. Ancak planlamalarının değişebileceğini bu yüzden “net” bir tarihin olmadığının da altını çizdi.

Bu mod aracı ilk olarak PC platformuna, daha sonra ise Xbox One‘a gelecek. Bethesda’nın Haziran ayındaki E3 fuarında verdiği bilgiye göre, Fallout 4’ün mod programı, PlayStation 4’ten önce Xbox One’a gelecek. Bunun nedeni ise Bethesda ve Microsoft arasında yapılan anlaşma.

Fallout 4’ün çıkış tarih ise Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için 10 Kasım 2015. Oyunu için genişleme paketleri ise 2016 yılında gelmeye başlayacak tüm DLC’ler 30 dolarlık Season Pass ile elde edilebilecek. Bunun yanı sıra, tüm Fallout 4 sahipleri düzenli olarak oyun için ücretsiz olarak güncellemeleri alabilecekler.

Önceki İçerikMetal Gear Online’ın çıkış tarihi ve tüm detayları belli oldu
Sonraki İçerikEski Witcher 3 yapımcılarından yeni stüdyo: Wickerman Games

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz