Fallout 4’ün Çıkış Tarihi Birçok Perakendeci Tarafından Listelendi

Perakendecilere göre, Fallout 4’ün çıkış tarihi muhtemelen 2015 senesi.

Birçok perakendeci, Bethesda’nın uzun süredir beklenen ve sonunda resmen duyurulan post-apokaliptik RPG oyunu Fallout 4’ün çıkış tarihi olarak 2015’i gösteriyor. Ayrıca oyunun yayımcısı Bethesda Softworks tarafından herhangi bir çıkış tarihi veya çıkış aralığı belirtilmemesi de bu beklentiyi güçlendiriyor.

Bethesda’nın kendi online mağazasında Fallout 4’ün çıkış tarihi ise “TBA 2015” iken “TBA” yani “duyurulacak” şeklinde değiştirildi.

Amazon ve GameStop tarafından ise 31 Aralık olarak listelenen oyunun  çıkış tarihi olarak 2015 işaret ediliyor.

Diğer bir listeleme ise Avustralya’lı perakendeci  EB Games’den geldi. NeoGAF üzerinden bir üyenin paylaştığı fotoğrafta, EB Games’in Fallout 4’ün çıkış tarihi olarak 2015’i gösterdiği belli oldu.

Bethesda, The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 3’ü duyurmasının üstünden bir yıl gibi bir süre geçtikten sonra bu oyunları piyasaya sürmüştü. Bununla birlikte, en son çıkış yapan Fallout oyunu Fallout New Vegas, duyurulmasından 7 ay sonra çıkış yapmıştı.

Bethesda’nın diğer projeleri olan Doom ve Battlecry için de henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. Doom’un E3 2015’de tam olarak duyurulması bekleniyor. Battlecry ise çoklu oyuncu, ücretsiz bir nişancı oyunu.

Fallout 4, Bethesda tarafından bir gerisayım ile dün (3 Haziran Çarşamba) Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için duyurulmuş, ayrıca oyuna ait ilk fragman da yayımlanmıştı.

Önceki İçerikEtrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight’a Yeni Fragman!
Sonraki İçerikBatman: Arkham Knight’ın Dosya Boyutu Ortaya Çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz