Eski LCS oyuncusu niQ, artık HWA’da!

Eski Gambit Gaming oyuncusu ve LCS’in tecrübeli ismi niQ, artık HWA’da.

LCS takımların5dan Gambit Gaming’in eski orta koridor oyuncusu, Sebastian “niQ760” Robak, bundan böyle HWA forması giyecek.

Ferit “wtcn” Karakaya’nın HWA’dan ayrılışından sonra yeni orta koridor oyuncusu arayışına giren HWA, yeni oyuncusunu buldu. LCS tecrübesi bulunan ve LCS takımlarından Gambit Gaming’de oynamış olan niQ, artık HWA’da

Geçtiğimiz saatlerde HWA Gaming, resmi Facebook sayfasından yaptığı duyuru ile Sebastion “niQ760” Robak ile anlaşmaya vardıklarını şöyle duyurdu:

“Merhaba Arkadaşlar,

Sponsorumuz GameSatış’ın desteğiyle IEM 2014 Şampiyonu Gambit’in tecrübeli orta koridor oyuncusu Sebastian “760” Robak yaz sezonunda takımımızın orta koridor oyuncusu olarak görev alacaktır.

Aileye hoşgeldin NiQ760!”

 

NiQ’li HWA’ya yeni sezonda başarılar diliyoruz.

 

Sebastion “niQ760” Robak kimdir?

Sebastian “niQ760” Robak, Gambit Gaming’in eski orta koridor oyuncusudur. 2014 IEM turnuvasında, Gambit Gaming ile forması ile birincilik yaşamış olan Robak, LCS tecrübesi ile ön plana çıkmakta. Polonyalı oyuncu niQ’in favori şampiyonuz Fizz olup, Team Acer Poland’dan ayrıldıktan sonra Ormancı rolüne geçmiş, H2k-Gaming takımından ayrıldıktan sonra ise tekrar orta koridor rolüne dönmüştür. 20 yaşındaki genç oyuncu, 2015 Yaz Mevsimi Şampiyonası ile birlikte HWA forması giyecek.

Önceki İçerikAssassin’s Creed Chronicles: China için çıkış fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikThe Evil Within: The Consequence Çıkış Fragmanı Yayımlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz