En iyi Moba Oyunları

MOBA yada açılımıyla Multiplayer Online Battle Arena (Türkçe; Çok Oyunculu Savaş Arenası), dotA’nın yani  Warcraft III haritası olan Defense of the Ancients ile oyun dünyasına merhaba demiştir. Defense of the Ancients ardından League of Legends çıkması ve bu oyunun yakalamış olduğu başarı aynı türde yeni bir çok oyunun piyasaya çıkmasını sağlamıştır.  Listemizden bu oyunlardan sadece oynanabilirliği ve popülerliği yüksek olanlara yer verdik. İşte karşınızda En iyi Moba Oyunları;

10. Heroes of Newerth

Heroes of Newerth S2 Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan moba oyunudur.

9. Prime World

Prime World Nival tarafından geliştirilen ve yayınlanan MMORPG – Moba oyunudur.

8. Strife

Strife S2 Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan moba oyunudur.

7. Battleborn

Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan Moba (Çok Oyunculu Savaş Arenası) oyunudur.

6. Paragon

Paragon Epic games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Üçüncü Gözden oynanan Moba oyunudur. Oyun motoru olarak unreal engine 4 kullanılmıştır.

5. Vainglory

Vainglory, Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen ve yayınlanan moba oyunudur. Oyun mobil cihazlar üzerinden oynanabilmektedir.

4. Heroes of the Storm

Heroes of the Storm (HotS), Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan moba oyunudur.  Oyun içerisindeki kahramanlar, Warcraft, Diablo, StarCraft, The Lost Vikings, ve Overwatch’da bulunan karakterlerden oluşmaktadır.

3. Smite

Smite (veya SMITE) Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen Üçüncü Gözden oynanan Moba (Çok Oyunculu Savaş Arenası) oyunudur .Oyun Mitolojiyi konu alır ve oyuncular da tanrıları Kontrol etmektedirler.

2. Dota 2

Dota 2, Valve Corparation tarafından geliştirilen ve dağıtımı yapılan oynaması ücretsiz bir MOBA oyunudur. Oyun 2002’de çıkmış bir video oyunu olan Warcraft III: Reign of Chaos ve onun genişletme paketi olan The Frozen Throne haritası (modu) olan Defense of the Ancients’ın (DotA) bağımsız devam oyunudur. Oyun 2011’de sadece Microsoft Windows’a özel beta olarak çıkmış, 2013 Temmuz’da ise Microsoft Windows, OS X ve Linux için yayınlanmıştır. Oyun bir milyondan yüksek sayıda aynı anda oynanma rekoruna sahiptir ve aynı zamanda Steam’deki en popüler oyunlardan birisidir.

1. League of Legends

League of Legends, Riot Games tarafından geliştiriştirilen 2009 yılında piyasaya sürülen moba türünde bir oyundur. Oyun Warcraft III haritası olan Defense of the Ancients örnek alınarak yapılmıştır.Oyunun baş tasarımcısı, Defense of the Ancients (DotA) haritasını tasarlayan Steve Feak’dir

Önceki İçerikHearthstone’un 2017 yol haritası belli oldu; işte tüm detaylar!
Sonraki İçerikHorizon Zero Dawn Basın Kiti Kutu Açılımı
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz