Dünya Şampiyonası’nda Yarı Finalistler Belli Oldu!

Yarı Finaller LoL TV’de! 

Dünya Şampiyonası Çeyrek Finalleri net skorlarla biten karşılaşmalarla tamamlandı. Şampiyonaya doğrudan Çeyrek Finallerden katılan Royal Club Huang Zu, aşina olduğu rakibi OMG ile, Gamania Bears ise SK Telecom T1 ile karşılaştı. 

Dünya Şampiyonası Çeyrek Finalleri net skorlarla biten karşılaşmalarla tamamlandı. Şampiyonaya doğrudan Çeyrek Finallerden katılan Royal Club Huang Zu, aşina olduğu rakibi OMG ile, Gamania Bears ise SK Telecom T1 ile karşılaştı.

Gecenin ilk karşılaşmasında rakipler, Tayvan/Hong Kong/Makau Bölgesi Şampiyonu Gamania Bears ve Kore 3.’sü SK Telecom T1 takımlarıydı. Grup maçlarında gösterdiği başarılı oyunu devam ettiren SK Telecom T1, rakibini 2-0’lık skorla geçerek adını Yarı Finallere yazdıran 3. takım oldu ve NaJin Black Swords’la eşleşti.

İkinci çeyrek final karşılaşmasında Çin Şampiyonu Royal Club Huang Zu ve Çin 2.’si OMG vardı. Birbirlerine aşina olan iki takımdan Royal Club, OMG’yi yine 2-0’la geçti ve Yarı Final’de Fnatic’le eşleşti.

5 maç üzerinden gerçekleşecek Dünya Şampiyonası Yarı Final karşılaşmaları, 28 Eylül Cumartesi sabahı başlayacak ve akşamı devam edecek canlı ve Türkçe anlatımla LoL TV’de olacak. İşte karşı karşıya gelecek takımlar ve yayın programı:

28 Eylül Cumartesi

SK Telecom T1 – NaJin Black Sword                       06:00’da

Royal Club Huang Zu – Fnatic                                  22:00’da

Karşılaşmaların tamamını Riot Jhonnie, Riot Xtreme ve Riot Lethilion’ın Türkçe anlatımlarıyla LoL TV ve League of Legends Türkiye Twitch.tv kanalları üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Canlı yayına sorularınız ve görüşlerinizle katılmak istiyorsanız #worlds etiketini kullanarak Twitter üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

LoL TV ve League of Legends Türkiye Twitch.tv kanalı canlı yayın bağlantılarımız:

·         http://tr.leagueoflegends.com/tr/loltv

·         http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish

Adalet Meydanlarında görüşmek üzere!

###

League of Legends hakkında

League of Legends® tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrimiçi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.

Önceki İçerikBattle Of The Immortals Kapalı Beta Lidelerini Ödüllendiriyor
Sonraki İçerikKingdom Online 1. Alfa Testi Başladı!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz