Dirt Rally Steam Erken Erişim’de!

Yeni Dirt oyunu Dirt Rally Steam Erken Erişim’deki yerini aldı.

Codemasters tarafından geliştirilen Dirt Rally Steam Erken Erişim üzerinden piyasaya sürüldü. Henüz geliştirilme aşamasında olduğu için Steam Erken Erişim üzerinden çıkış yapan oyun, mağazada 55 TL’ye alıcılarını bekliyor. Ancak 4 Mayıs tarihine kadar yüzde 10 indirim ile 49,50 TL’ye satılıyor.

Steam sayfasına buradan ulaşabileceğiniz oyunun, açıklama kısmında ise şu bilgilere yer verilmiş:

“Dirt Rally’nin hayranlarımızın istediği ve beklediği oyun olduğuna inanıyoruz. Planımız ise, topluluktan gelen geri bildirimler ile Dirt Rally’yi geliştirmek ve tecrübe edinmek.”

Ayrıca, Dirt Rally’nin yıl sonuna kadar Steam Erken Erişim programında kalması bekleniyor. Geri bildirimleri almak ve oyuncu istatistiklerini toplayarak izleme merkezi oluşturmak ve oyuncuların performanslarını takip etmek için yeni bir websitesi oluşturulmuş durumda. Oluşturulan siteye gitmek için: https://www.dirtgame.com/uk/home

Oyunun çıkış videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

Erken Erişim Programı nedir?

Erken Erişim Programı, birçok bağımsız yapımcı ve diğer oyunların ilk sürümlerinin Steam üzerinden kullanıcılara sunulmasıdır. Oyunlar henüz geliştirme aşamasında olduğundan birçok hata ile karşılaşılması doğaldır. Bu sebep ile ücretli oyunların erken erişim sürecinde satın alınması kullanıcının sorumluluğundadır. Bunun yanı sıra ücretsiz olarak sunulan oyunlarda bu program içerisinde bulunmakta. Bu programdan yeşil ışık alan oyunlar tam sürüme geçip mağazada sunulurken, başarısız olan yapımlar Steam üzerinden kaldırılmaktadır.

Önceki İçerikBatman ve Dostları Bir Fragmanda!
Sonraki İçerikHitman Go, Windows 8 ve Windows Phone için çıkış yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz