Deus Ex: Mankind Divided önce sızdırıldı, sonra duyuruldu

Deus Ex: Mankind Divided önce sızdırıldı, daha sonra resmi olarak duyuruldu.

Yeni Deus Ex oyunu geliştirme aşamasında! Serinin yeni oyunun adı Deus Ex: Mankind Divided ve oyuna ati bazı bilgiler ile oyunun ilk fragmanı yayınlandı.

Oyunun duyurulmasından önce, NeoGAF tarafından bazı görseller keşfedildi ve bazı bilgiler bir Rus websitesi tarafından yayınlandı.

deux-ex-mankind-divided-gun-baslattusu

Görseller temel alındığında, Deus Ex: Mankind Divided’da da Human Revolution’da yer alan aynı karakter alacak yani Adam Jensen. Rus websitesine göre ise, oyun PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak. Ayrıca Human Revolution’daki tek tek avlanabilen düşmanlara göre daha çok gruplar halinde olan akıllı düşmanlara karşı savaşmak zorunda kalacağız. Ancak yapı olarak HR ile benzerlikler gösterecekler.

Deus Ex evreninde geçecek serinin yeni oyunu Deus Ex: Mankind Divided, Dawn Engine ile geliştirilmekte. Geliştirici şirket ise Eidos Montreal.

deux-ex-mankind-divided-baslattusu

Daha sonra resmi olarak Square Enix’in düzenlediği canlı yayın etkinliği ile duyurulan Deus Ex: Mankind Divided resmi bilgilere göre, 2029 yılında geçecek ve Human Revolution’dan 2 yıl sonrasını konu alacak. Ayrıca oyunda HR’da yer alan Adam Jensen olacak. Henüz bir çıkış tarihi verilmedi fakat Deus Ex: Mankind Divided iddia ediliği gibi Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için geliştirilme aşamasında.

Oyuna ait ilk fragmanı aşağından izleyebilirsiniz:

 

Önceki İçerikForza Horizon 2 için “Furious 7” adlı araba paketi
Sonraki İçerikMinecraft Biyomlar (Biomes) ve Özellikleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz