Destiny 2’de banlanan oyuncular için açıklama yapıldı

Bir grup oyuncu "hata sonucu" banlanmış.

Bungie, Destiny 2’de banlanan oyuncular hakkında bir açıklama yayımladı.

6 Eylül’de konsollara çıkan Destiny 2, 24 Ekim’de PC için de piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümünde bazı oyuncuların oyuna ilk girişlerinde ban yediği ortaya çıktı. Bu durum hakkında Bungie’den iki farklı açıklama geldi.

İLGİLİ HABER – Destiny 2 konsollarda neden 60 FPS olmayacak?

İlk açıklamada, Destiny 2’nin PC versiyonunda banlananların yaklaşık olarak 400 kişi olduğu ve bu banların “üçüncü parti program kullanımından dolayı olmadığı” belirtildi. Bu kişilerin “oyunun ortak ekosistemine tehdit oluşturabilecek araçlar kullandığı” ifade edildi. Ayrıca yapılan ban işlemlerinin otomatik olarak gerçekleşmediği, Bungie’den bir ekibin incelemeler yaparak oyuncuları banladığı açıklandı.

İLGİLİ YAZI – Destiny 2 PS4 inceleme

Bungie daha sonradan yukarıda yer alan ilk açıklamada güncellemeye giderek “bir grup oyuncunun hata sonucu banlandığını” itiraf etti. Bu durumdan etkilenenlerin sayısını belirtmeyen firma, hata sonucu olanların banlarının kaldırıldığını duyurdu.

“Ban işlemlerinin incelenmesi sonucunda, bir grup oyuncunun hata sonucu banladığını fark ettik. Bu kişilerin banları kaldırıldı. Ban işlemleri sürecinde inceleme yapmaya, adil ve eğlenceli bir oyun sunmaya devam edeceğiz.”

Önceki İçerikSteam’e dijital hediye kartı özelliği geldi
Sonraki İçerikAssassin’s Creed Origins’in inceleme puanları belli oluyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz