Deadpool 2 onaylandı; Ryan Reynolds yine başrolde yer alacak

Deadpool'un devam filmi onaylanırken, Ryan Reynolds'ın ve yönetmen Tim Miller'ın ikinci filmde de yer alacağı açıklandı.

Deadpool‘un devam filmi onaylanırken, yönetmen koltuğunda yine Tim Miller‘ın ve Deadpool karakterini Ryan Reynolds‘ın canlandıracağı açıklandı.

Las Vegas‘ta düzenlenen CinemaCon etkinliğinde, 20th Century Fox, Ryan Reynolds’ın ve yönetmen Tim Miller’ın Deadpool 2‘de bulunacağını doğruladı.

Bu yılın merakla beklenen filmlerinden biriydi Deadpool ve çıkışından sonra birçok rekora imza attı. Şu ana kadar dünya genelindeki satışları 750 milyon doları aştı. Ayrıca, bugüne kadarki R-rated filmer arasında en hızlı yükselen yapım oldu.

Daha önceden, Deadpool 2’nin hazırlık aşamasında olduğu söylentileri mevcuttu ancak resmi olarak Fox, geçtiğimiz günlerde devam filmini doğruladı ve Ryan Reynolds’ın Deadpool, Tim Miller’ın ise yönetmen olarak ikinci filmde de olacağını açıkladı.

Fox ayrıca ilk filmdeki yapımcı ekibin tamamının da Deadpool 2’de görev alacağını belirtti. Deadpool 2 için henüz herhangi bir gösterim tarihi bulunmuyor.

Önceki İçerikThe Division’a diğer Ubisoft oyunlarındaki karakterlerin kostümleri mi geliyor?
Sonraki İçerikAvatar 2, 3, 4 ve 5 filmleri önümüzdeki 7 yıl içerisinde çıkacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz