Darksiders II: Deathinitive Edition PS4 ve XBox’a Geliyor

Popüler Hack’n’Slash serisi Darksiders‘ın dağıtıcısı Nordic Games ikinci oyunun Deathinitive versiyonunun bu ay içinde, Cadılar Bayramı’ndan önce yayınlanacağını duyurdu.

Darksiders‘ın yaratıcısı David Adams tarafından kurulan Gunfire Games ise bu yeni sürüm üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ekibe bu özel edisyon için orijinal oyunun yapımında da bulunmuş olan isimler de yardım edecek.

David Adams bu proje için “Biz yapımcılar olarak eski bir oyunumuzu yeniden elden geçirme fırsatını zor buluruz. Darksiders 2 ilk çıktığından bu yana yaptığımız her türlü oyun ve proje bize bu özel sürüm için yeni bakış açılarını masaya yatırma fırsat verdi” açıklamasında bulundu.

Adams ayrıca “Bununla beraber, böylesine büyük bir oyunda önceden yapamadığımız detaylara yer vermeye ve yaptığımız hataları gidermeye karar verdik. Işıklandırma ve detaylardaki çözünürlük dahil oyunun her bir karesini en yüksek seviyeye getirmeye çalışıyoruz.

Darksiders 2 oyununda harita, silah ve zırh bakımından çok fazla DLC vardı. Önceden ana oyundan ayrı kaldığını hissettiğimiz tüm bu ek özellikleri oyunun dengesini bozmamaya özen göstererek ana hikayesine ekledik. Son olarak, oyunun ilk çıkış tarihinde tarafımıza bildirilen tüm sorunları ve sinir bozucu detayları gidermeye özen gösterdiğimizi ifade etmeliyim” diyerek sürprizleri meraklılarına duyurmuş oldu.

Darksiders II: Deathinitive Edition PS4 ve Xbox One için 27 Ekim günü çıkmış olacak.

Oyun 60 FPS olarak oynama desteği sunacak. Orijinal ile bu yeni restore edilmiş versiyonu arasındaki farkı aşağıdaki videodan görebilirsiniz:

Önceki İçerikLEGO Marvel’s Avengers’ın Hikayesi Altı Filmi Konu Alacak
Sonraki İçerikTekken 7 2016’da Konsollara Gelebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz