Dark Souls 3’ün PC ve PS4’teki performansı karşılaştırıldı

Digital Foundry, Dark Souls 3'ün PlayStation 4 ve PC versiyonlarını grafik düzeyi ve kare hızı performansı açısından test etti.

Yarın resim olarak çıkış yapacak olan Dark Souls 3‘ün PC ve PlayStation 4 versiyonları, kare hızı ve grafik açısından değerlendirildi.

AAA yapım oyunlar üzerine performans değerlendirmeleri yapan Digital Foundry, 12 Nisan’da piyasaya sürülecek olan Dark Souls 3’ü PC ve PlayStation 4 üzerinden karşılaştırdı.

Oyunu kare hızı ve verdiği görsel performans açısından teste tabi tutan Digital Foundry’nin belirttiğine göre, oyunun PS4 ve PC’deki en büyük farkı konsol sürümünün 30 fps de, PC versiyonunun ise 60 fps de çalışıyor olması.

Hareket bulanıklığı ise PS4’ün PC’nin gerisinde kaldığı bir başka özellik durumunda. Yüksek ayarlar üzerinden yapılan değerlendirmeye göre, aynı şekilde gölge kalitesi de iki platform arasında farklı şekilde gözüküyor.

Yapılan performans değerledirmesinde, doku ve ışık kalitesinin ise PS4 ve PC’de hemen hemen aynı düzeyde olduğu gözüküyor.

Digital Foundry daha önceden de Dark Souls 3’ün PS4 ve Xbox One sürümlerini benzer şekilde kare hızı ve grafik düzeyi yönünden ele almıştı.

Dark Souls III, 12 Nisan’da resmi olarak Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NE9nONBpdc0]

Önceki İçerikThe Division Incursions yaması geliyor!
Sonraki İçerikMicrosoft, E3 2016’ya katılacağını duyurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz