Combat Arms Baştan Aşağı Yenileniyor

NEXON’un free to play FPS oyunu geçirdiği büyük değişimin ardından oyunculara yepyeni bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor

Çevrimiçi ve mobil oyunlarda dünya çapında bir marka olan NEXON, milyonlarca oyuncusu bulunan FPS oyunu Combat Arms’ın 21 Haziran’da tümüyle yenilenmiş halde oyunseverlerin karşısına çıkacağını açıkladı. Yakın zamanda başlayan Operation Janus Beta’sının başarıyla tamamlanmasını ve oyun deneyimini iyileştiren pek çok değişikliği takiben, geçirdiği dönüşümü vurgulamak için oyunun adı Combat Arms: Reloaded olarak değiştirilecek.

Güncelleme ile oyunun temel mekaniklerinde köklü yeniliklere gidilecek. Oyundaki silahların dengelenmesi gibi pek çok büyük değişiklik, Combat Arms: Reloaded’ın 2017’de de önde gelen FPS oyunlarından biri olmasını garantileyecek.

Oyundaki yeniliklerin detayları ise şöyle:

  • Silah ve Eşya Dengelemesi: Combat Arms: Reloaded’ın geniş silah ve eşya koleksiyonu dengelenerek silahların eski ve yeni modelleri arasındaki performans boşluğu giderilecek. Böylece hiçbir silah kendisiyle aynı türdeki diğer silahlara kıyasla aşırı güçlü olmayacak.
  • Hazırlık Ekranı Düzenlemesi: Oyuncuların daha hızlı bir şekilde silah ve eşya alabilmelerini sağlamak için Combat Arms: Reloaded’ın hazırlık ekranı yeniden düzenlenecek.
  • İyileştirilmiş ve Basitleştirilmiş Arayüz: Combat Arms: Reloaded’ın envanter ekranı elden geçirilerek oyuncuların silahlar hakkında bilgi alması kolaylaştırılacak. Böylece oyunun arayüzü basitleşecek ve oyuncular hangi silahları seçmek istediklerine daha kolay karar verebilecekler.
  • Sesli Sohbet ve Eşleştirme: Combat Arms: Reloaded gelişmiş bir sesli sohbet sistemine kavuşuyor. Ayrıca oyunun eşleştirme sistemi yenilenerek oyuncuların arkadaşlarıyla ve klan üyeleriyle oynamaları kolaylaştırılırken, tanımadıkları oyuncularla eşleştirildiklerinde de rekabetçi maçların tadını çıkarmaları sağlanacak.

Oyunun geçirdiği büyük değişiklik bunlarla da sınırlı değil. Güncelleme ile ilgili tüm bilgileri almak ve Combat Arms: Reloaded hakkında en güncel haberlere ulaşmak için oyunun http://en.combatarms.nexoneu.com/intro/ adresindeki yenilenen sitesini veya Facebook sayfasını ziyaret edin.

Önceki İçerikWargaming Yeni Mobil Oyun Departmanı Wargaming Mobile’ı Duyurdu
Sonraki İçerikSony başkanı şirketin E3 2017 konferansını yorumladı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz