BioShock: The Collection onaylandı; 3 oyun ‘remastered’ olarak tek pakette!

BioShock: The Collection, 2K tarafından doğrulandı ve paketin çıkış tarihi de açıklandı.

2K Games, üç BioShock oyununu içeren BioShock: The Collection‘ı resmi olarak duyurdu, oyunların remastered olarak geleceğini açıkladı ve çıkış tarihi de verdi.

Dün 2K’in resmi internet sitesinde gözüken BioShock: The Collection bugün resmi olarak doğrulandı. Koleksiyon sürümünde BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite‘ın remeastered versiyonları ile bu oyunların tüm DLC’leri yer alacak.

BioShock serisinin 3 oyununun remastered sürümlerini ve bunların tüm DLC’lerini içeren BioShock: The Collection paketi, 60 dolarlık satış fiyatıyla 13 Eylül’de Amerika’da, 15 Eylül’de Avustralya’da ve 16 Eylül’de Avrupa’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC için raflarda olacak.

Buna ek olarak, serinin yönetmeni Ken Levine ile baş tasarımcısı Shawn Roberston‘ın yorumlarını içeren Imagining BioShock adlı içerik de bu paketini içerisinde bulunacak.

Ancak BioShock 2 Remastered’ın çoklu oyuncu modu, BioShock: The Collection’da yer alamayacak. Ek olarak, BioShock üçlemesinin tüm oyunlarını içeren paketteki serinin son oyunu BioShock: Infinite’ın ayrıca reamastered sürümü çıkmayacak. Çünkü bu oyun halihazırda yeni nesil konsollara çıktı ve üst düzey görseller ile oynanış sunuyor.

Son olarak, The Collection üçlemesi Blind Squirrel Games ve Irrational Games‘in ortaklaşa çalışması ile geliştiriliyor.

Önceki İçerikBioShock: The Collection, 2K Games’in internet sitesinde gözüktü!
Sonraki İçerikStreet Fighter V Sinematik Hikaye Modu Erişime Açıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz