Battleborn ile İlgili Yeni Bilgiler

Borderlands’in yapımcısı, Battleborn ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.

Borderlands yapımcı ekibi Gearbox yaptıkları son röportaj ile birlikte Battleborn’dan bir çok yeni bilgi paylaştı.

Gearbox genel müdür yardımcısı Steve Gibson aklına bu fikirlerin nereden geldiğini şu sözlerle paylaştı.

“Borderlands’in başarısının ardından kendimize bu başarımızın nereden geldiği ile ilgili sorular sormaya başladık. Nasıl bu başarılarımızı ileriye taşıyacağımızı düşünmeye başladık. Aklımıza ilk gelen şey şu oldu. Biz güzel oyunlardan bazı elementleri alıp kendi fikirlerimizle karıştırıyorduk, ortaya da güzel şeyler çıkıyordu. Mesela Diablo’yu bir shooter oyununa dönüştürelim dedik Borderlands oldu.”

“Battleborn’da 3 farklı türü karıştırdık. Street Fighter, gerçek zamanlı strateji kurabilme elementi, shooter oyunları için Borderlands’te icat ettiğimiz RPG elementleri.”

“Diğer bir güçlü yanımız da karakter tasarımlarımız. Borderlands oyuncularının en sevdiği karakterimiz Claptrap idi mesela. Battleborn’da bunu da unutmadık.”

Gibson oyunun hikayesi ile ilgili de bazı bilgileri paylaştı.

“Eğer bir sürü ırkın bir araya geldiğini hayal ederseniz, hepsinin farklı düşünce tarzlarına sahip olacağından anlaşamayacaklarını düşünürsünüz. Bundan dolayı da savaşmaya başlarlar. İşte siz de PvP modunda bu savaşlara dahil olacaksınız.”

Gibson aynı zamanda oyunda 25 farklı karakterin olduğuna ve bu karakterlerin hepsiyle oyunu görmemizi istediklerine değindi.

“Borderlands’te seçtiğiniz karakteri maksimum değerlere ulaştırdıktan sonra oyuna yeni bir karakterle tekrar başlamayı kimse istemedi. Oyunu oynayan insanlar 4 karakterden sadece birini oynarak oyunu bitirdi.”

“Battleborn’da 25 karakter var. Eğer yalnızca biriyle oynarsanız çok yazık edersiniz.”

Gibson son olarak oyunun üzerinde düşündüğümüzden çok daha uzun bir süredir çalıştıklarına ve oyundaki 25 karakterin 25’inin kendine has olacağını belirtti. Hepsinin kendi arka hikayeleri bulunacak. Karakterlerle oynadıkça onları daha iyi tanıyacakmışız.

Battleborn, MOBA elementleri de taşıyan bir FPS oyunu. Oyunun 2015 sonlarında PC, PS4, Xbox One için çıkması bekleniyor.

Önceki İçerikNVIDIA HairWorks 1.1 GTX 980 Üzerinden Tanıtıldı
Sonraki İçerikBatman: Arkham Knight Satış Listelerinde Hala Birinci!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz