Batman: Arkham Knight’a Red Hood DLC’si!

2015 Yılında Gelecek Batman Arkham Knight’a başka bir karakter DLC’si, Red Hood duyuruldu. İkinci Robin’i dördüncü oyunda aktif olarak kullanabileceğiz!

Gamestop’un paylaştığı bulanık bir resmin milleti gaza getirmesinin ardından, oyunun resmi Facebook sayfasının da paylaşmasıyla beraber bir çok fanın sevindiği Red Hood DLC‘sini onaylandı. Red Hood’un kendine ait bir hikaye modu bulunacak ve Challange haritalarında kullanılabilecek. Ancak acımasız savaşçımızı oynamak için oyunu Gamestop’tan ön-sipariş etmemiz gerekiyor. Ön-sipariş edenler bir de Harley Quinn’i ve 4 ayrı Challange haritasını kullanabilecekler ancak Gamestop’a özel bir DLC değil.

Red Hood ve ya gerçek adıyla Jason Todd, ikinci Robin olarak 1983’de çizgi-romanda karşımıza çıktı. Batman’in karizmatik arabası Batmobile’in tekerleklerini çalmaya çalışan Jason Todd’u evlatlık almasıyla başlayan Robin’in serüveni okuyucuların pek hoşuna gitmediği için 1988’de “Batman: A Death in the Family”de oylamaya sunuldu. 100’e yakın oyla Jason’ın hayatı Joker’in ellerinde son buldu. Arkham Citynin DLC haritasında Robin ile oynadığımız zaman Joker’in ağzından “Seni daha önce öldürmemişmiydim” demesine tanık olmuştuk hatta. Ancak 5 sene süren, bu yüzden bir çok yeni okurun varlığından dahi haberi olamayan Jason 2005 yılında “Under The Hood” animasyon filminde, canlandırılmış ve Red Hood ismini almıştı. Batman’in onu yetiştirdiği gibi suçla savaşa devam etse de Batman’in kullanmadığı teknikleri de kullanıyor, ateşli silahları kullanıyor ve insanları öldürebiliyordu. Bu Anti-Kahraman kişiliği bir sürü insanın gönlünü fethetmesinden sonra kendisine ait çizgi-roman serisi de başlayan Jason’ı, bu sefer kendi hikayesi üzerinden Arkham Knight’ta kullanılması takipçilerini gayet sevindiriyor.

Red Hood ismine kulaklarımız başka bir yerden aşina. Red Hood, Joker’in kullandığı başka bir isim ve Arkham Origins’te de bunlara tanık olmuştuk. Aslında bir şehir efsanesi olan ancak Joker’e zorla takılan kaskı gördüğünde müdahale etmek isteyen Batman yanlışlıkla Joker’i asit-denizine düşürdükten sonra bugün ki halini aldırmıştı.

Aslında seride ilk defa adam gibi silah kullanan birine tanık olacağız. Arkham Asylum’da Joker’in kullandığı silah çok kısıtlıydı. Ancak Rocksteady‘nin Arkham Origins’te gelen silah mekaniğini harcamaması ve değerlendirmesi gerek. Belki de Red Hood silahsız bırakılabilir, kim bilir?

Paylaşılan resime bakılırsa, Red Hood kırmızı sert kask yerine kırmızı kapüşon kullanmakta. Yüzünü göstermediği için bizi neyin beklediğini bilmiyoruz. Hala Arkham Knight’in Jason Todd olduğunu düşünenler ve bu hikayenin geçmişi anlattığını düşünenler de var, artık Jason Todd’un Arkham Knight olamayacağını düşünenler de, ancak ikinci Robini serinin son oyununda görmek heyecan verici olacak!

Önceki İçerikYeni bir Assassin’s Creed geliyor, Assassin’s Creed Rogue
Sonraki İçerikSöylenti: Capcom, Resident Evil 2 HD üzerinde çalışıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz