Avea Woops Türkiye Resmi Ortaklığıyla “League of Legends Kış Mevsimi Finalleri” Başlıyor

Yeni gençlik markası Woops ile League of Legends Türkiye Şampiyonası’nın Türkiye resmi ortağı olan Avea, 2014 yılında da eSpora destek vermeye devam ediyor.

League of Legends Türkiye Şampiyonası 2014 sezonunun ilk büyük final etkinliği olan “Kış Mevsimi Finalleri” ise 1-2 Şubat tarihlerinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek. Organizasyon, Türkiye’de lisanslı sporcuların katılacağı ilk resmi eSpor organizasyonu niteliğini taşıyacak.

Dünyada hızla gelişen eSporun ülkemizdeki en büyük destekçilerinden Avea, yeni gençlik markası Woops ile geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da “League of Legends Türkiye Şampiyonası 2014”ün Türkiye resmi ortağı oldu.

 

League of Legends Türkiye Şampiyonası 2014 kapsamında düzenlenen ilk büyük final etkinliği Kış Mevsimi Finalleri ise 1-2 Şubat tarihlerinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.Organizasyon, Türkiye’de lisanslı sporcuların katılacağı ilk resmi eSpor organizasyonu olacak. Kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı; çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve hediyelerle renklenecek olan Kış Mevsimi Finalleri; tüm League of Legends hayranlarına unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.

 

“Avea’nın sektördeki gücü ve kalitesi, amacımıza ulaşırken en büyük destekçimiz olacak”

 

Dünyada milyonlarca insanın takip ettiği elektronik sporlara ülkemizdeki ilginin giderek arttığını söyleyen Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Hasan Çolakoğlu, Avea Woops’un Türkiye resmi ortakları olması hakkında: “Riot Games Türkiye ofisi olarak önceliklerimizden biri, Türkiye’de eSpor’un yaygınlaşması ve profesyonel hale gelmesi. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz işbirliği önemli bir rol üstlenecek. Avea’nın sektördeki gücü ve kalitesi, amacımıza ulaşırken en büyük destekçimiz olacak. ESpor’a yaptıkları katkıdan dolayı, Avea Woops ailesine teşekkür ediyoruz ve tüm eSpor severleri sezon finallerimize bekliyoruz” dedi.

 

“Gençliğin yeni markası Woops olarak, gençler neredeyse biz de oradayız”

 

Avea Bireysel Segment Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço ise; “Avea olarak, hayata geçirdiğimiz her projede, gençlerimize dünyanın en seçkin ortamlarına, alanında en iyi dünya kuruluşlarına erişebilme imkânı sunma hedefiyle hareket ediyor; işbirliklerimizi de bu kapsamda belirliyoruz. Şimdi, bu misyonumuz doğrultusunda, Dünyanın ve Türkiye’nin en çok oynanan oyunu olan League of Legends ile yaptığımız ortaklıkla, yeni gençlik markamız Woops ile gençler neredeyse biz oradayız. 2013’te olduğu gibi, Riot Games, League of Legends 2014 Sezonu Türkiye Şampiyonası’na Türkiye resmi ortağı olarak destek veriyoruz.

 

Dünya genelinde oldukça popüler olan League of Legends, eSpor pazarında, sahip olduğu genç nüfus ve internet kullanıcı sayısıyla parlayan bir yıldız konumunda olan Türkiye’de de milyonlarca kişi tarafından oynanıyor. League of Legends, oynayanları sosyalleşmeye teşvik ederken; takım ve mücadele ruhunu da artırıyor.

 

Avea Woops olarak; yıl boyunca sürecek League of Legends turnuvasında Türkiye resmi ortağı olarak yer almamızın başlıca nedeni de kurum olarak çok önemsediğimiz ekip ve mücadele ruhunu kamçılaması” dedi.

Önceki İçerikPop to Save
Sonraki İçerikWorld of Tanks Yeni Oyun Moduyla Huzurlarınızda
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz