Avea işbirliği ile gerçekleştirilen Türkiye’deki en büyük e-spor organizasyonu

Avea işbirliği ile gerçekleştirilen Türkiye’deki en büyük e-spor organizasyonu için geri sayım başladı.

Toplam ödül havuzu 120.000TL!

Elektronik sporseverlerin tutkunu olduğu League of Legends’da 3. Sezonun sonuna yaklaştığımız günlerde heyecan dorukta! Avea işbirliği ile 27 Temmuz tarihinde İstanbul Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek Türkiye Büyük Finali karşılaşmalarında kazanan takımları 120.000TL’lik bir ödül havuzu bekliyor.

Türkiye’de bugüne kadar gerçekleşen en büyük ve en kapsamlı e-spor finali olacak olan League of Legends Türkiye Büyük Finali, Avea işbirliğinde 27 Temmuz 2013 tarihinde, İstanbul Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenleniyor. League of Legends Türkiye’nin 3.sezon Şampiyonu’nun belli olacağı final maçlarına, 5000’in üzerinde seyirci tanıklık edecek. Sezon boyunca süren muhteşem mücadelelerin ardından rakiplerini eleyerek finale kalan 8 takım, bu kez şampiyonluk için hünerlerini gösterecek. Kazanan takım 40.000 TL’lik büyük ödülün ve sponsor ödüllerinin yanı sıra Köln’de düzenlenecek GamesCom’daki elemelerde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacak.

Türkiye’nin en büyük, en canlı ve en dinamik e-spor finali…

Tüm gün boyunca festival havasında sürecek League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde katılımcılar, birbirinden heyecanlı mücadeleler, sınırsız eğlence olanakları, çeşitli aktiviteler ve yarışmalar ile unutulmayacak bir gün yaşayacak.

Bu görkemli etkinliğin diğer sponsorları arasında Asus, Bilge Adam, Logitech ve Pepsi firmaları da yer alıyor. Ayrıca Türkiye’deki tüm elektronik spor hayranları için 5000 adet TBF davetiyesi ücretsiz olarak Lol Türkiye Resmi Facebook sayfası üzerinden ilerleyen günlerde dağıtılacak.

League of Legends Meydanlarına Ulaş:

Facebook : https://www.facebook.com/LeagueOfLegendsTurkiyeResmiSayfasi

Twitter : @LoLTrOfficial

Web : http://tr.leagueoflegends.com/

YouTube : http://www.youtube.com/LoLTurkiye

 

Önceki İçerikCity of Steam’de Ramazan Coşkusu
Sonraki İçerikYeni Super Smash Bross Oyunu Duyuruldu!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz