ASUS Rock Off festivalinde oyunseverleri yalnız bırakmıyor

ASUS, binlerce heavy metal ve rockseveri buluşturan Rock Off festivalinde ROG çadırında gaming ürünleri ile oyunseverlerin eğlencesini katlayacak

ASUS, ilki geçen sene düzenlenen ve binlerce heavy metal ve rockseveri buluşturan Rock Off festivalinde gençleri yalnız bırakmıyor. ASUS’un gaming ürünleri ile yer alacağı ROG çadırında, gençler oyunlar oynarken kurulacak ekrandan bu oyunlar canlı olarak festivale katılanlar tarafından izlenecek.

ASUS’un düzenlediği etkinlikler kapsamında ayrıca fotoğraf panosunda isteyenler fantastik karakterlerin kostümleri ile fotoğraflar çekilebilecek. Instagram’da bu fotoğraflarını paylaşan gençler ise Presstagram’da hatıra fotoğrafını alacak. Ayrıca ASUS standına uğrayanlar sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayacaklar.

1-2 Ağustos tarihlerinde Life Park’ta gerçekleşecek Rock Off festivali, bu sene katılımcılara kamp imkanı da sunacak. İki gün sürecek Rock Off’un birinci gününde Korn, Gojira, Soulfly, Unleashed, Korpiklaani ve yerli isimler yer alırken, ikinci gün Apocalyptica, Behemoth, My Dying Bride, Dark Tranquillity ve Annihilator sahne alacak.

Önceki İçerikJust Cause 3 Geliştirici Günlüğü Serisi Başladı
Sonraki İçerikYeni Battlefield Oyunu Doğrulandı!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz