Arma 3 Canlı Yayınından Göze Çarpan Bilgiler

Daha önceden sizler için 1 Haziran’da Arma 3 canlı yayınında öne çıkan bilgileri ele almıştık. Birkaç saat öncesinde de ilk bizde Arma 3’ün beta tarihini duyurduk.

Şimdi bugün yayınlanan canlı Arma 3 için göze çarpan bilgilerle karşınızdayız. İşte göze çarpan bilgiler:

  • Oyunda Blackhawk helikopterini çok farklı bir şekilde göreceğiz. Harika bir tasarımıyla ve özellikleriyle karşımıza çıkacak olan Stealth Blackhawk, karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
  • Arma 3’de canlı yayından da anlayabileceğimiz gibi, botlar bu sefer daha iyi bir yapay zeka ile karşımıza çıkıyor. Artık görevler hiçte kolay olmayacak.
  • Yapımcıların canlı yayında dediğine göre, Arma 3 gerçekten gerçek savaşı yaşatmayı hedefliyor. Gerçek hayatta savaşırken uygulanan bütün taktikleri botlarda yapıyor.
  • En az 20 araç ve en az 40 silah olmak üzere bol aksiyon bizleri bekliyor!
  • Henüz ismi açıklanmamış bir mod var. Canlı yayında gösterildi ve gerçek zamanla uyumlu. Arma 3’de  harita çok büyük olduğu için 2 tarafta gerçek zamanlı aksiyon yaşayabileceğiz. Yani görevde bir yerde taşımacı, bir yerde pilot, bir yerde asker olacağız.
  • Arma 3 canlı yayınında genelde görevlerden bahsedildi. Önceki oyunlara göre daha fazla görev var ve bu görevlerin bitirme sürelerinin birçoğu kısa değil.

 

  • Gerçek hayatta da var olan bir Akdeniz adasında geçecek olan oyunda 2 adet harita var ve biri 20 Km uzunluğunda, diğeri ise yaklaşık 250 Km uzunluğunda…
  • Işık gösterisiyle dikkat çeken Arma serisi, Arma 3’de de dikkati çekeceğe benziyor. Özellikle canlı yayını izlediyseniz yayının ortalarında karanlık bir yerde askerler ilerlerken karşı taraf ateş açıyordu ve o karanlıkta o ışık gösterisi gerçekten hoşuma gitti.
  • ”SOV” aracından bahsetmek istiyorum biraz. Denizaltı gibi sızma aracı. Düşmanlarımızı daha kolay yenebilmek için ve havadaki araçlar için düşmanlarımızı SOV’da bulunan ”Laser Marker” sayesinde daha kolay hedef haline getirebileceğiz. Canlı yayında yapımcıların söylediğine göre bu tür görevler varmış…
  • İnanıyoruz ki en iyi taktiksel bir oyun olacağı kesin.
  • Son olarak söylersek, Arma 3 betaya E3 bittikten 2-3 hafta sonra  geçecek. Beta sürümünden sonra oyun sonunda çıkışını gerçekleştirecek.

PC Sistem Gereksinimleri:

 

Minimum Recommended
Windows[11]
Operating system Windows Vista with Service Pack SP2 or Windows 7 with Service Pack 1
CPU Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz Intel Core i5-2300 or AMD Phenom II X4 940
Memory 2 GB 4 GB
Hard drive space 15 GB of free space 25 GB of free space
Graphics hardware DirectX 10.0c compliant card with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8800GT/ATI Radeon HD 3830/Intel HD Graphics 4000 or better) DirectX 11.0c compliant card with 1 GB RAM (Nvidia GeForce GTX 560/AMD Radeon HD 7750 or better)
Sound hardware DirectX compatible on-board
Network Internet connection and free Steam account to activate

 

 

 

Önceki İçerikArma 3’ün Beta Tarihi Belli Oldu
Sonraki İçerikWatch Dogs’ın E3 Fragmanı Yayınlandı

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz