Antman and The Wasp İncelemesi – Gayet Makul!

Şimdiye Kadar Öğrendiklerimizle Antman and the Wasp

Marvel Sinema Evreninin 20. Filmi olan Antman and The Wasp vizyona çıktı. Kendi halinde olan serinin ikinci filmi olan yapım, ilk izlenim olarak oldukça olumlu eleştiriler aldı. Başrollerinde, Paul Rudd (Scott Lang), Evangeline Lilly (Hope Van Dyne), Micheal Douglas (Hank Pym) ve Laurence Fishburne (Bill Foster) gibi isimler bulunmakta. Yönetmenlik koltuğunda ise Peyton Reed yer almakta. Şimdi gelin sizlerle birlikte Antman and The Wasp İncelemesi yazımızda filmi nasıl bulduk onu anlatalım. Not İncelemede SPOİLER kesinlikle bulunmamaktadır. İyi okumalar.

 

 

-Film Nasıl Olmuş?

Öncelikle film, oldukça makul bir seviyede. Yani demek istediğim şey şudur ki, Marvel Sinema Evrenindeki filmleri baz aldığımızda filmin kalitesi oldukça ortalama ve insanı mutlu edecek cinsten. Peki bu nasıl oldu? Şu şekilde başlayalım, filmdeki oyunculuklar oldukça iyi. Paul Rudd, Evangeline Lilly ve Micheal Douglas karakterli arasında oldukça güzel dinamikler kurmuş ve izleyici keyifli anlar yaşattılar sahneleri olduğu zaman. Teker teker bakmak gerekirse Paul Rudd ne eksik ne fazla, Evangeline Lilly harika bir Wasp (izlerken hayran kalabiliyoruz ve aksiyon merkezlerinde genelde o bulunmakta) Micheal Douglas ise filmin konusu itibariyle en kabul edilebilir bir yerde canlandırıyor karakterini.

Bunların dışında Micheal Pena (Louis) karakteri de filmin temposunda ki düşmeleri ve yavaşlamaları oldukça güzel toparlamış. Aynı şekilde ana kötü olarak bildiğimiz Ghost karakteri de oldukça yerinde kullanılmış ve karakterin neden o noktada olduğunu bize gayet mantıklı yedirebilmişler. Filmin bir diğer güzel noktası ise hikaye işlenişi. Filmin hikayesi oldukça tutarlı ve serinin ilk filmindeki gibi kendi içinde küçük bir çapa sahip. Bu da filmin beklentilerini düşürüp beğeni oranını arttırmış. 

 

 

Peki bunca şeyden sonra filmin olumsuz yanı yok mu? Var elbette. Öncelikle burada ki en büyük pay Walton Goggins’in canlandırdığı Sonny Burch karakteri, nedeni ise oldukça basit. Kendisi inanılmaz bir şekilde olaya salça olan bir karakteri canlandırmış ve göze de biraz batan bir performans öne sürmüş. Olmasa herhangi bir şey kaybetmeyeceğimiz performansı şahsen benim canımı çok sıktı. Ancak yan karakter olduğu için üzerinde durmayacağım. Beğenmediğim ikinci nokta ise yukarıda bahsettiğim ve beğeni oranının arttığını düşündüğüm (ben hariç) filmin çapının küçük olması mevzusu. Bence evren ile daha içli dışlı bir film olabilirdi. Çünkü Civil War filminde hava alanı savaşı sırasında dengeleri bozan bir karakterdi Antman. O yüzden böyle bir karakterin evrene kattıklarını daha detaylı görmek isterdik.

 

Sonuç olarak Antman and The Wasp filmi tam olarak “hafta sonu bir film izlesek, böyle vurdulu kırdılı hafifte komik.” Diyebilecek insanlar için tam bir biçilmiş kaftan. Sinemada izlemeniz tavsiye olunur. Pişman olmaz ve üzülmezsiniz en azından. Atladığımızı düşündüğünüz ya da farklı görüşe sahip olduğunuz konuları belirtmeyi unutmayın. İyi seyirler.

Önceki İçerikDying Light 2’nin hikayesi emin ellerde: The Witcher 3’ün yazarları iş başında
Sonraki İçerikHayran yapımı Uncharted filmi çıktı, Nathan Fillion başrolde

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz