Activision’da bazı çalışanların işine son verildi

Activision'daki işten çıkarmaların sebebi Minneapolis ofisinin kapatılması mı?

Activision‘daki işten çıkarmaların sebebi Minneapolis ofisinin kapatılması mı?

Geçtiğimiz hafta yayımlanan raporların ardından Activision, tam sayısı belli olmamakla beraber bazı çalışanların işine son verdi. Bu durumun nedeni belki de yakın zamanda çıkan Skylanders ve Guitar Hero oyunlarının beklentileri verememesi olabilir.

Game Informer tarafından verilen bilgiye göre, işten çıkarmalar, çalışanların Twitter profili sayesinde ortaya çıktı. Game Informer’a konuşan bazı çalışanlar ise, Activision’ın Minneapolis ofisini kapatma kararı aldığını belirtti.

Daha sonra bu işten çıkarmaları doğrulayan Activision, Game Informer’a yaptığı açıklamada, Minneapolis ofisinin kapatılıp kapatılmadığı hakkında herhangi bir bilgi vermezken, bazı çalışanların işine son verildiğini doğruladı ve bu konuda da herhangi bir rakam belirtmedi.

Resmi bilgilere göre, Minneapolis ofisinde 20-49 arasında çalışan bulunuyor. Ayrıca, Activision’ın resmi internet sitesindeki ofis detaylarında Minneapolis ofisi için herhangi bir boş pozisyon olduğu bilgisi yer almıyor.

Son olarak, bu işten çıkarmalar Minneapolis ile sınırlı kalmayabilir ve Activision’ın diğer ofislerini de etkileyebilir. Activision, konuya netlik kazandırdıktan sonra bilgiler güncellenecek, takipte kalın!

Önceki İçerikeSpor takımlarından G2, Vodafone ile partnerlik anlaşması imzaladı!
Sonraki İçerikDying Light: The Following – Enhanced Edition – İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz