Star Wars: Battlefront’tan Yeni Bilgiler ve Görüntüler Sızdırıldı!

Oyunun Alpha sürecinin başlamasıyla birlikte Star Wars: Battlefront’tan yeni bilgiler ve görüntüler sızdırılmaya başladı.

DICE’ın çoklu oyunculu nişancı oyunu olan Star Wars Battlefront, Alpha sürecine 2 Temmuz Perşembe günü başladı. Başladı başlamasına ancak Alpha testine katılmayı başaran oyuncular, indirdikleri oyun dosyalarını inceleyerek yeni bilgiler ve görüntüler sızdırdı.

İlk olarak NeoGAF forumları üzerinden paylaşılan yeni bilgiler menzilli silahlar ve araçlar oldu. Bu da belirli koşullar altında oyuncuların bunlara erişebildiğini gösteriyor. Ayrıca YouTube üzerinde de yeni bir oynanış videosu sızdırıldı ancak bu video daha sonra kaldırıldı.

Electronic Arts tarafından başlatılan Alpha sürecinin üstünden sadece saatler geçmesine rağmen bu bilgilerin nasıl sızdırıldığı hala kafa karıştırırken, bu Alpha sürecine alınan kişilerin ise Haziran’ın sonlarında doğru kayıt yaptıranların olduğu belirtildi.

Alpha dosyalarına göre, oyunda kullanılabilir silahlar şöyle;  E11, A280, DH17, DL44, DLT19, DLT20a, EE3, Rocket Launcher, SE14c ve T21. Bazı silahlar ise özel karakter için kilitli durumda. Meslea EE3 silahı kilitli ve büyük olasılıkla Boba Fett ile açılabilir olacak.

Ayrıca bu içeriklerin hiçbirinin 17 Kasım’da çıkacak olan oyunun final sürümünde olmasının garantisi yok.

Yine Alpha dosyalarına göre ise araçlar şöyle; T-65 X-wing, the Tie Fighter, Lambda Shuttle, Y-wing, Tie-Bomber, Corellian Corvette, Nebulon B Frigate, Imperial Star Destroyer, Mon Calamari Capital Ship Home One, AT-ST, AT-AT, Tie Interceptor, 74-Z Speeder Bike.

Star Wars: Battlefront’tan yeni bilgiler ve görüntüler sadece bunlarla sınırlı değil. Ek olarak, oyunun arayüzüne ait ilk ekran görüntüsü paylaşıldı ve oyuncular arası uzaktan verilebilen bir SOS sinyalinin olduğu ortaya çıktı.

Star Wars: Battlefront, 2015 yılında çıkış yapacak olan ve EA’nin en çok önemsediği bir oyun.

Star Wars: Battlefront'un Alpha sürümüne ait arayüz
Star Wars: Battlefront’un Alpha sürümüne ait arayüz
Önceki İçerikFallout Shelter Android Sürümünün Çıkış Aralığı Açıklandı
Sonraki İçerikArkham Knight’a Yeni DLC Duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz