Zyxel NWA1123-AC PRO ile tanışın

Zyxel NWA1123-AC PRO ile tanışın. Ev Ofisler ve Küçük İşletmeler için Yeni 11ac Access Point; NWA1123-AC PRO ile evinizde ve iş yerinizde Wi-Fi kapsama alanını daha kolay optimize edebilirsiniz.

Access Point yada Türkçe karşılığıyla Kablosuz Erişim Noktası, dizüstü bilgisayar ve akıllı telefon gibi telsiz cihazları wi-fi ve benzeri telsiz erişim standartları kullanarak kablolu ağa bağlayan aygıtlardır. Erişim noktaları, almış olduğu veri sinyallerini (internet gibi) kablosuz olarak RF sinyalleri ile ortama taşır. Kablosuz özelliğe sahip olmayan cihazları (yazıcı gibi) kablosuz ağa dahil eder. Böylece ortak kullanıma yardımcı olur. Ayrıca kablosuz vericilerden aldığı RF sinyallerini güçlendirerek menzil arttırımına gitmek için kullanılır.

Ev ofisleri ve küçük işletmeler için özel tasarlanan Zyxel NWA1123-AC PRO, kurulum sihirbazı sayesinde, teknik bilgisi çok az olan kullanıcıların bile güçlü ve esnek bir kablosuz ağ kurmalarına olanak tanıyor.

Kapsama alanını optimize etmek için esnek kurulum

Kablosuz kapsama alanını optimum düzeye getirmenin en iyi yolu bir uzman yardımı almak. Fakat bu yöntem küçük işletmeler veya ev ofisleri için her zaman ekonomik bir tercih olmayabiliyor. NWA1123-AC PRO, basit ve esnek bir kablosuz ağı kendileri kurmayı tercih eden bireysel kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Kullanıcı dostu, tavana veya duvarlara kolayca monte edilebilen ürün, dual-mount özelliği ve katlar arası etkileşim oluşturmayan çift optimize edilmiş bir anten tasarımı ile dikkat çekiyor. Cihazın değiştirilebilir anten konfigürasyonu, montaj pozisyonundan bağımsız olarak mümkün olarak en iyi kapsama alanını sağlıyor.

Basit, kullanışlı bir ağ kurulumunun yolunu açıyor

Ürüne entegre olan kurulum sihirbazı, cihazın kurulumunu 6 adımda tamamlamayı sağlıyor. Öte yandan birden fazla erişim noktası kurmak ve yönetmek için kullanıcılar, tek bir ara yüzden merkezi olarak konfigürasyonu yapmak için Zyxel One Network ve ZON yardımcı araçlarından yararlanabiliyor.

Maksimum performans

NWA1123-AC PRO, iç yapısında katı hal kapasitörleri ve gelişmiş ısı dağılımı tasarımının yanı sıra dışı yapısında ise toksik olmayan dayanıklı materyaller kullanımı ile uzun kullanım ömrü vaat ediyor.

Ultra ince tasarım

Ürünün ultra ince 32mm (1.26 inç) ve tamamen beyaz estetik tasarımı, küçük ofis alanlarında bile kolayca kendine yer buluyor ve modern ofis dekorlarına uyum sağlıyor.

Zyxel Türkiye Kurumsal Kanal Satış Müdürü Ömer Erünsal, “NWA1123-AC PRO ile küçük ofislerin veya işletmelerin kablosuz ağlarının performansını en üst seviyeye taşıyan bir ürün. Kullanıcı dostu cihaz, yönetim kolaylığı gibi artılarıyla da dikkat çekiyor” dedi.

Önceki İçerikGeneral Mobile yeni yıl kampanyası başladı!
Sonraki İçerikPlayStation’dan Türkiye için Arapça reklam
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz