Yeni Sovyet Orta Sınıf Tankları World of Tanks’e Geliyor

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, MMO aksiyon oyunu World of Tanks için yayınlanacak olan 8.8 güncellemesinin ilk detaylarını açıkladı.

World of Tanks yapımcısı Mike Zhivets, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “8.8 güncellemesi, göz kamaştırıcı yeni Sovyet ve Alman araçları getirecek. Yeni eklenen orta ve ağır sınıf araçlarla birlikte WoT, oyunculara ekstra çeşitlilik sunarken; dengelenmiş Alman araç serisi de daha derli toplu bir oyun deneyimi sağlayacak.”

Yeni güncellemeyle birlikte, Seviye 6’dan başlamak üzere yeni Sovyet orta sınıf tankları oyuna dâhil olacak. Bu yeni seride, A-43 (Seviye 6), A-44 (Seviye 7), Object 416 (Seviye 8) ve Sovyet orta sınıf seçeneğinin en üstüne yerleşecek olan Object 140 bulunuyor.

Alman teknoloji ağacına yenilik bekleyenler de, iki yeni araçla tanışacak: Seviye 4 DW ağır savaş aracı ve Seviye 6 VK3002 (M) orta sınıf tank. VK3001H ağır tank, Seviye 5’e taşınacak ve yeniden dengelenecek; VK3601 ise ağır tanka çevrilecek ve savaş özellikleri de buna göre değiştirilecek.

8.8 güncellemesi, iki yeni Çin premium araca da sahne olacak: Seviye 8 orta sınıf tank T-34-3 ve Seviye 8 ağır tank 112. Son olarak güncellemeyle birlikte yeni ve kasvetli bir savaş meydanı olan Tundra da haritaların arasına ekleniyor.

Önceki İçerikPlaystore’da indirim hız kesmeden devam ediyor!
Sonraki İçerikMonochroma: 44 günde 80 bin dolar toplayabilir misiniz?
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz