Yeni Dell EMC Çözümleri İşletmeler İçin Derin Öğrenme Sağlıyor

Dell EMC, işletmelerin dolandırıcılık tespiti, görüntü işleme, finansal yatırım analizi ve kişiye özel tıp hizmeti gibi alanlarda fırsatları yakalamalarını sağlayan, yüksek performanslı bilgi işlem ve veri analizini makine öğrenimi ve derin öğrenmeyle birleştiriyor

Yeni Dell EMC

Yeni Dell EMC Çözümleri, Ana Akım İşletmeler İçin Makine Öğrenimi ve Derin Öğrenme Sağlıyor

 

Yeni Dell EMC, (HPC) işletmelere yeni makine öğrenimi ve derin öğrenme çözümlerini duyurdu. İlgili çözümler HPC ve veri analizinin birleşiminden yararlanmasını,görüntü işleme gibi bir çok alanda gelişmeler kayıt etmesini sağlıyor. Dell EMC, bu yenilikleriyle HPC’yi demokratikleştirmeyi amaçlıyor. HPC aynı zamanda AI topluluklarını geliştirme konularına olan öncü yaklaşımını ortaya koyuyor.

Makine öğrenimi ve derin öğrenme gibi AI teknikleri birçok sektörde kullanılmakta. Fakat çok az sayıda işletme bu tür sistemleri etkili bir şekilde kullamayı biliyor. Dell EMC’nin güçlü ve iyi düşünülmüş HPC sayesinde , işletlemlerin daha hızlı ve daha iyi bir şekilde yararlanılmasını sağlıyor.

Makine Öğrenimi ve Derin Öğrenme için en iyi yolu sunuyor

Gelişmekte olan teknolojilere sahip işletmeler, makine öğrenimi ve derin öğrenme çözümlerinden en iyi şekilde yararlanmaya nereden başlayacaklarını bilmekte zorluk çekerler. Makine öğrenimi veya derin öğrenmeden hızlı ve verimli bir şekilde faydalanmalarına yardımcı olmak için Dell EMC, müşterilerine sektör ve HPC uzmanlığı ve rehberliği ile desteklenmiş kullanım senaryoları ve iş sorunlarına odaklanmış HPC çözümleri sunuyor.

Dell EMC uzmanlığı ve bilgi birikimiyle harmanlanmış yeni Dell EMC Makine Öğrenimi ve Derin Öğrenmeye Hazır Paketler (link) yeni bir portföye ait olup bu portföy, HPC’yi demokratikleştirme ve kullanıcıların daha hızlı, daha iyi ve daha derin veri içgörüleri elde etmesini sağlamaya odaklandı. Bu Hazır Paketler, makine ve derin öğrenme uygulamaları için optimize edilmiş ve önceden test edilerek onaylanmış sunucuları, depo, ağ ve hizmetleri bir araya getiriyor.

Hazır Paketler;

1. Daha hızlı ve daha derin veri içgörüleri sağlıyor: 

  • Veri modellerini saptama
  • analiz etme ve otomatikleştirme
  • kullanıcılara kendi verileriyle güvenlik için yüz tanıma
  • Tıpta tümör teşhisi ve perakende sektöründe insan davranışlarını daha iyi anlama gibi geniş bir uygulama yelpazesinde daha fazla olanak sağlar.

2. Güvenilir uzmanlık sunuyor: 

  • Dell EMC’nin bilgi, tecrübe ve güçlü teknolojik ortaklık ekosistemini kullanan müşteriler, makine ve derin öğrenme çözümlerinden en iyi şekilde yararlanırlar.

3. Verimlilik, güvenlik ve kontrol mekanizmalarını en üst düzeye çıkarıyor: 

  • Kullanıcıların, riski en aza indirip, veri denetimini en üst düzeye çıkarırken aynı zamanda hibrid bulut ortamlarında veri taşıma maliyetlerini önemli oranda azaltmalarını sağlar.
Önceki İçerikThe Game Awards 2017’de yeni oyun duyuruları olacak
Sonraki İçerikGolden Joystick Awards 2017’nin kazananları belli oldu
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz