World of Tanks Cadılar Bayramı Teması: Karanlık Güçler

Sevilen oyunun hem PC hem konsol sürümlerinde karanlığın askerlerine karşı mücadele başlıyor

World of Tanks Cadılar Bayramı etkinlikleri son hız başlıyor. Cadılar Bayramında World of Tanks PC ve konsol sürümlerini karanlık güçler istila ediyor. Bugünden itibaren ölüler diyarının metal savaşçısı Leviathan ait olduğu yerden çıkarak World of Tanks PC sürümünü istila ederken hortlak tanklar ise konsol sürümlerinde boy gösteriyorlar.

Çürümüşlüğünü World of Tanks PC sürümüne saçmak için gelen Leviathan, hurda tanklarla besleniyor ve gücüne güç katıyor. Onun karşısında durabilmek ve dünyalar arasındaki geçidi korumak için sadece iki şansınız var. Ya uzun mesafeli atışlarıyla düşmanını alaşağı edebilen acımasız sniper tank Franken’a atlayacaksınız ya da kalın zırhıyla düşman kuvvetlerinin ortasına bile korkusuzca dalabilen Stein tankını seçeceksiniz.

World of Tanks Cadılar Bayramı Tankları 27 Ekim’de Garajlarında!

Oyuncular her iki tankı da 27 Ekim’den itibaren garajlarında bulabilirler. Tankınızı seçtikten sonra PvE modunda korkunç Leviathan ve onun karanlık uşaklarıyla çarpışabilirsiniz. Eğer gerçek düşmanlarla savaşmayı yeğlerseniz 15’e 15’lik PvP modu tam size göre.

World of Tanks konsol sürümlerinde ise Canavarlar Uyanıyor kipi bugünden başlayarak1 Kasım’a kadar devam edecek. Daha önceki etkinliklerden tanıdığınız canavar tankları bu Cadılar Bayramında da sizlerle birlikteler ama bu defa yanlarında iki yeni tank bulunuyor: Höllenhund leKpz M 41 90 mm ve Dragon Type 62.

Canavarlar Uyanıyor’da tankçılar hayalet trenler, Kraken dokungaçları ve gizemli yeşil bir sisle kaplı Kara Mezarlığın mozoleleri arasında gezinecekler. Eğer tankçılar daha önce canavar avcısı kazanma kipinde oynayıp canavar tankları ele geçirmişlerse bunların “uyanmış” versiyonlarını garajlarında bulabilecekler.

Eğer bu etkinliği kaçırdıysanız ve canavar tankınız yoksa hiç dert değil! Cadılar Bayramı için özel olarak gelen Spectre tankı sizleri bekliyor. Yeterince savaşı bu tankla kazanıp Spectre madalyasına sahip olma şansını elde edebilirsiniz.

World of Tanks Cadılar Bayramı Etkinliğine Genel Bakış

  • Zamanlama: 27 Ekim TSİ 08.00—9 Kasım TSİ 08.00 (GMT+3)
  • Kipler: “Taarruz” (PvE) ve “Kargaşa” (PvP)
  • Araçlar: İki özel, çok kuleli tank: Franken ve Stein
  • Harita: Karanlık Pota
  • Hedefler:
    PvP: Düşman üssünü ele geçirin veya tüm düşmanları yok edin
    PvE: Leviathan’ı yok ederek taarruzu püskürtün

Aracınızı Seçin

İki kayıp savaşçı, Franken ve Stein yakındaki Kıyamet tehlikesi karşısında öbür dünyadan çağrıldılar. Bu ikilinin savaşı taşımak için ek donanıma ihtiyacı yok. Her biri sahip olduğu birkaç kule ile (çünkü esaslı tehlikeler güçlü tedbirler gerektirir) güçlü yönlerine göre oynarsanız hayalet düşmanları kadar sert vurabilirler. Hiçbir şeyden korkmayan ve artık kaybedecek bir şeyleri kalmamış hayalet Mürettebatlar ile gelirler, bu da onlara Leviathan’ı yenme şansı sağlar.

Uzaktan anlık atış yapmayı tercih ediyorsanız seçiminiz Franken olacaktır. Yüksek hasarı korumadan çıkıp ateş edip kaçarken atış hızı ile birlikte kullanılabilir. Güvenli bir nokta bulun ve sağdan soldan düşmanları biçin! İşler kötüye giderse de zorlu durumlardan çıkış yolunuzu açmak için muhteşem bir topa sahipsiniz.

Leviathan ile yakından ve şahsen tanışmak için can atıyorsanız, Stein ile yola çıkmayı düşünün. En iyi hasar süngeri olarak tarif edilebilecek bu çift kuleli tank hareketlidir ve Franken’den daha iyi güç/ağırlık oranına sahiptir, ayrıca çetin yakın dövüşlerde sizi destekleyecek bol can puanına sahiptir.

Etkinlik hakkında daha fazla detay için tıklayın.

Önceki İçerikBlack Desert Online kapalı beta kodu veriyoruz!
Sonraki İçerikSony yedi yeni oyun duyurusu yapmaya hazırlanıyor
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz