World of Tanks Blitz Yaş Gününü Kutluyor

Wargaming’in sevilen mobil tank savaşı oyunu üçüncü yaşını pek çok sürprizle kutluyor

World of Tanks Blitz üçüncü yılına girerken oyuncularını harika hediyelerle sevindiriyor. Hayatına başladığı 2014’te yalnızca mobil cihazlarda oynanabilirken, zamanla birden fazla platformda boy gösteren popüler bir oyuna dönüştü. Bugünse oyuna büyük bir sadakatle bağlı 90 milyondan fazla oyuncusu bulunan bir dev haline gelmiş durumda.

World of Tanks Blitz Ürün Müdürü Andrey Ryabovol oyunun kat ettiği yolu şu sözlerle ifade etti, “Oyunun Steam’de çıkması, Dracula tankı, Twister Cup, Valkyria içeriğinin oyuna eklenmesi gibi pek çok önemli olayın yaşandığı, çok eğlenceli bir yılı geride bıraktık. Yıl içerisinde birçok yeni şey de öğrenme fırsatımız oldu, özellikle de son ay. Muhteşem oyuncularımızın her birine buradan kocaman bir teşekkür göndermek istiyoruz. Önümüzdeki yıl boyunca hiç olmadığı kadar onların taleplerine eğileceğiz. Fakat önce hep birlikte bu güzel olayı kutlayalım.”

World of Tanks Blitz, yıllar içinde düzenlediği birbirinden farklı oyun içi etkinliklerle sadık hayran kitlesini memnun etmeyi başarmış bir oyun. Bu etkinliklerin bazılarında gerçek ve alternatif tarihi başarıyla bir araya getiren oyun, oyunculara karakterlerini ve savaş tarzlarını savaş alanına yansıtabilmeleri için T54’e binmiş bir Dracula’ya dönüşmek gibi benzersiz fırsatlar sundu.

Oyun aynı zamanda Valkyria Chronicles gibi oyunlardan ve Girls und Panzer animesinden tankları oyuna ekleyerek Wargaming’in SEGA gibi sektörün dev markalarıyla olan işbirliğini başlatmasıyla da özel bir yere sahip. Oyunun bu bağlamdaki son sürprizi ise Artist Signature Label adındaki projesi oldu. Proje kapsamında geliştirici ekip farklı sanatçılarla birlikte çalışarak Okawara tankı gibi göz alıcı tank modelleri tasarlayacak, Rus sanatçı Olga Krokhicheva ile oyundan esinlenilmiş tablolar yapacak ve Rus müzik grubu Anacondaz ile oyun için özel bir şarkı besteleyecek.

World of Tanks Blitz hayranlarını gelecekte heyecan dolu pek çok işbirliği, unutulmaz etkinlikler ve benzersiz içerikler bekliyor. Bu çerçevede oyunu mümkün olduğunca fazla tank tutkunuyla buluşturmayı hedefleyen firma, oyunun artık Amazon Store’dan da indirilebileceğini duyurdu.

Önceki İçerikOasis Games Yeni Oyunu Fringe Wars’u Duyurdu
Sonraki İçerikGameloft, Prestijli Porsche Araçlarının Asphalt 8: Airborne’a gelişini kutluyor!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz