TOTAL WAR: ROME II TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE GELİYOR!

3 Eylül 2013 tarihinde tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkacak olan en başarılı strateji oyunlarından Total War Rome II ‘den gelen büyük sürpriz Türk oyuncuları sevindirecek.

Tüm dünyada büyük bir merakla beklenen ve milyonlarca oyuncusu bulunan Total War serisinin yeni oyunu Türkçe altyazı ve menü seçenekleriyle oyun severlerin karşısına çıkacak. Türk oyuncuları sevindiren bu gelişme hakkındaki detaylar ilerleyen tarihlerde paylaşılacak.

Ön Sipariş Fırsatı:

 

AralGame.com ve seçkin satış noktaları üzerinden 89,99 TL Türkiye özel fiyatıyla ön sipariş veren oyuncular ayrıca ROME II’nin ilk DLC’sine oyunun çıkış günü ücretsiz olarak sahip olabilecekler. Greek States Culture Pack ismindeki bu ilk DLC oyuna oynanabilir üç fraksiyon olan Epirus, Atina ve Sparta’yı ekleyecek.

 

Bu fraksiyonların her biri kendine özgü birimlere, binalara, görevlere ve zafer koşullarının yanı sıra birbirinden farklı teknoloji ağaçlarına da sahip olacak, ve özellikle de Sparta bu ünlü şehir devleti eski şanına kavuşturmak isteyen oyunculara zorlu bir mücadele sunacak.

 

Ödüllü Total War serisi merakla beklenen Total War: ROME II ile Roma’ya dönüyor ve strateji oyunları için kalite çıtasını yükseltmeye hazırlanıyor. Oyuncuların dünyanın ilk süper gücü haline gelebilecek ve eski dünyanın en inanılmaz savaş makinesine önderlik edecekler. ROME II hakkında daha fazla bilgi için www.totalwar.com adresini ziyaret edin.

 

 

Önceki İçerik2K, WWE® 2K14’ün Kapak Resminde The Rock®’ın Bulunacağını Duyurdu
Sonraki İçerikASSASSIN’S CREED® IV BLACK FLAG TARİHİNİN BİR PARÇASI OLUN
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz