S2 Mart Ayında da E-Spora Öncü

S2 Mart Ayında da E-Spora Öncü  

GameX Fuarında düzenlenen büyük turnuva ile E-spor camiasına fırtına gibi bir giriş yapan S2, Kasım, Aralık ve Ocak ayındaki ödüllü etkinliklerinden sonra Şubat ayını da dolu dolu geçirdi. Ocak ayında Zocco’s Oyun Merkezinde düzenlenen turnuvada HWA.Kingston ve DP. Kaspersky LAB ekipleri arasında geçen ve 13 uzatma sonrası 45-43, HWA.Kingston galibiyetiyle sonuçlanan final maçı, Türkiye’deki en uzun çevrimiçi oyun turnuvası finali olarak akıllara kazınmıştı. Açıldığı günden bu güne 35.000 TL’nin üzerinde nakit ödül dağıtan S2, Mart ayına da bomba gibi hazırlanıyor. Ankara’da düzenlenen takım turnuvasında Anadolu’daki oyuncularıyla buluşan S2 ekibi, oldukça başarılı geçen turnuvada yine birbirinden iddialı takımların karşılaşmalarına sahne oldu. Ankara Chatlak İnternet Kafe’de düzenlenen S2 Takım Turnuvasında sıralama ve ödüller şu şekilde oldu;

  • DP.Kaspersky LAB – 2000 TL
  • FreakysinActioN – 1500 TL
  • WMTF – 750 TL Nakit para ödülü
  • DP.Kaspersky LAB Takımı ve Menejerleri Ertuğ “Venza” Okçuoğlu. Final Maçında Enes “Ganta” Aşkın ve Aydoğan “Exzessiv” Karakaya’nın etkili oyunu, deneyimli rakiplerine karşı üstünlük kurmalarında son derece etkili oldu.
  • FreakysinActioN takımı
    Her ne kadar Kaan “Fanatic” Bayramoğlu, Mert “Monsteer” Kılıçsoy ve Erkut “Tylin” Durma gibi üst düzey oyunculara sahip olsalar da FreakysinAction takımı turnuvayı ikincilikle tamamladı.
  •  WMTF Takımı. Zocco’s da düzenlenen turnuvada 2. Olarak S2 turnuvalarında isminden söz ettireceğinin sinyallerini veren WMTF takımı, Ankara turnuvasında daha üst düzey rakipler karşısında oldukça iyi bir performans gösterdi. Kaan “Mirk” Pelvan ve Hakan “swoon” Demirel’in sürüklediği WMTF, Enes “spitzz” Sürücü, Çağdaş “chakylexy” Karakaya ve Fatih “NoNNda” Eltem gibi deneyimli oyuncularla DP.Kaspersky LAB, HWA. Kingston ve SAYGI gibi takımlara güçlü bir rakip olacağını kanıtladı.

Her turnuvada çıtayı bir adım ileriye taşıma vizyonuyla harekete geçen S2 ekibi, Mart ve Nisan aylarında da büyük turnuvalarla oyuncularını mutlu etmeye devam edecek gibi görünüyor. Henüz kesin olarak tarihleri belirtilmemekle birlikte 3 ay sürecek çok büyük bir organizasyon ve daha büyük ödüllere sahne olacak bir etkinliğin Mart ayı sonu gibi başlaması bekleniyor. Online eleme sonrası offline final olarak düzenlenmesi beklenen turnuva yine büyük ses getirecek. Ek olarak, Mart ayında İstanbul’da düzenlenecek yeni bir offline turnuva etkinliği ile büyük turnuva öncesi S2 takımlarının motivasyonunun canlı tutulması hedefleniyor.

Oyunculardan ve takımlardan gelen istekler doğrultusunda e-spor etkinliklerini şekillendiren S2 ekibi, kendi kitlelerini memnun edecek aktivitelerine ileride de devam edeceklerini, şu an için sadece hazırlık aşamasında olduklarının özellikle altını çiziyor. Online Lig ve Kupa sisteminin, S2 takımlarına entegre edilmesi, seri başı sisteminin getirilmesi ve oyunun geliştirilmesine bağlı olarak yeni bireysel ve takım turnuva içeriklerinin önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi S2 ekibinin hedeflerinden sadece birkaç tanesi olarak öne çıkıyor.

 

Önceki İçerikWatch Dogs’un Kapak Tasarımları Belli Oldu
Sonraki İçerikBlizzCon’un Etkinlik Tarihi Açığa Kavuştu
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz