Razer Seni Savaş Meydanlarına Götürüyor

Zırhlı araçların savaştığı, ilk ve tek takım tabanlı devasa çok oyunculu çevrimiçi aksiyon oyunu olan World of Tanks’i keşfetmen için büyük fırsat. Nisan ayından itibaren satın aldığın Razer DeathAdder 2013 fare ile Anansi, Lycosa ve Blackwidow Ultimate klavye çeşitlerinin içerisinden çıkacak World of Tanks bonus kodu savaş meydanlarında ihtiyaç duyacağın tüm ekipmana sahip olmanı sağlayacak. Peki, ihtiyaç duyacağın bu ekipmanlar neler; bir adet garaj yuvası, 500 altın, yedi günlük Premium abonelik ve PzKpfw 38H735 (f) tankı.

Ayrıca bonus kodu ile birlikte gelen 3 adet davet kodu ile arkadaşlarını da World of Tanks’in savaş meydanlarına çağırabilir ve onlara da yedi günlük Premium abonelik ile 1000 altın sağlayabilirsin.

Toplam 89 TL değerindeki bonus ve davet kodlarını tüm satış noktalarındaki Razer DeathAdder 2013 fare ile Anansi, Lycosa ve Blackwidow Ultimate klavyelerinin içinde bulabilirsin.

Razer Group Hakkında

Razeryüksek performanslı oyun donanımında dünya lideridir. 1998 yılında kurulan ve merkezi Carlsbad, Kaliforniya’da bulunan firma, dünyanın çeşitli ülkelerindeki dokuz ayrı şehirde ofislere sahiptir. Küresel turnuvalarda yarışan profesyonel oyuncularının çoğu tarafından kullanılan ürünlere imza atan Razer oyunculara üstün teknoloji ve ödüllü tasarımlarıyla avantaj sağlamaktadır. Sloganımız: Oyuncular İçin. Oyunculardan.™

Aral Hakkında

Türkiye oyun pazarının lider firması Aral, 1980’li yılların başlarında, ithalat & ihracat alanında yapılan köklü ekonomik değişikliklerle birlikte ticari faaliyetlerini başlatmıştır. 1990’lı yıllara doğru, bilgisayar oyunları ve oyun konsolları ile faaliyet alanını genişletmeye devam etmiştir. Pazar payının ve çalışan sayısının artışına paralel olarak 1995 – 2009 yılları arasında hizmetlerine devam eden Aral, bu süre zarfında, oyun, oyun konsolları ve elektronik alanda piyasada lider konumda olan markaların tescilini ve distribütörlüklerini almıştır. Aral, Electronic Arts başta olmak üzere; Activision, Ubisoft, Konami, Take 2, Codemasters, Sega, Capcom ve Namco Bandai’nin Türkiye’deki tek ismidir. Aral, 2010 Ocak ayından bu yana Güneşli ’de kurduğu yeni yapılanmayla, ‘Kaliteli hizmet’ anlayışı için 120 kişilik satış – servis ekibi ile hizmet vermeye devam etmektedir. www.aral.com.tr , www.facebook.com/aralgame , www.twitter.com/aralgame

 Basın Bülteni

Önceki İçerikThe Bureau: XCOM Declassified 20 Ağustos’ta Çıkıyor
Sonraki İçerikYepyeni GTA V Videoları ile Yeni Karakterlere Merhaba Diyin
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz