Pantheon War: Pandora’nın Kutusu, Hızlı Çıkışını Yeni Sunucu İle Kutluyor

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye sürümünü görkemli bir açılışla gerçekleştiren Pantheon War: Pandora’nın Kutusu, şimdiden Türk oyuncularının beğenisini kazanmış durumda. Kısa sürede on binlerce oyuncu tarafından oynanmaya başlanan oyun, isteklere kulak vererek 31 Ağustos Çarşamba günü yeni sunucusunu açacağını duyurdu. Oyuncular, yeni sunucu ile birlikte seviye atlama hızlarına göre farklı ödüller kazanıp, en iyiler sıralamasında ve tüm sunucunun katılabileceği Boss savaşlarında birbirleri ile kıyasıya yarışacaklar. Yeni sunucunun bir diğer önemli konusu ise yeni Kral’ın kim olacağı. Kral sistemi ile sunucunun en iyisini belirleyen oyun, Kral’a farklı yetkiler tanımlıyor ve özel hediyeler ile ödüllendiriyor.

Oynaması ücretsiz bir rol yapma oyunu olan Pantheon War: Pandora’nın Kutusu, hiçbir indirmek gerektirmeden tarayıcı üzerinden oynanabilen son teknoloji sistemi ve antik tanrıları konu edindiği mitolojik hikayesi ile oyuncularını yeni sunucusuna davet ediyor.

Pantheon War: Pandora’nın Kutusu Oyuncularına Ne Sunuyor?

Otomatik Atak Sistemi

Oyun, görevden göreve koşarken sıkılan oyuncular için benzeri ender rastlanan bir sistem geliştirmiş. Oyuncular, oyuna entegre şekilde çalışan kullanımı basit otomatik atak sistemini karakterlerine özel ayarlayarak sıkılmadan, hızlıca seviye atlayabiliyorlar

Zindanlar

Oyuncular, farklı tanrılarla zindanlarda yüzleşiyor ve gece 00:00’da sistem tarafından açıklanan sıralama listesine girmek için tüm güçlerini ortaya koyuyorlar

Uzay Gemileri

Pantheon War: Pandora’nın Kutusu, içerdiği farklı mekaniklerle oyunculara daha önce deneyimlemedikleri bir atmosfer sunuyor. Karakter geliştirmelerinin yanı sıra, oyuncular kendi uzay gemilerini geliştirip diğer oyuncularla uzayda savaşabiliyorlar.

Sunucular Arası Büyük Savaşlar

Bölge savaşlarında farklı sunuculardan oyuncular takımları ile birlikte büyük çaplı savaşlara katılabiliyorlar

Pantheon War: Pandora’nın Kutusu’na hemen katılmak için: http://pwartr.oasgames.com adresini ziyaret edebilirsin

Önceki İçerikWorld of Tanks Çizgi Roman Dünyasında
Sonraki İçerikBattlefield 1 Açık Beta Genel Erişime Açıldı
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz