Capcom, Gamescom Opening Night Live kapsamında Onimusha: Way of the Sword için yeni bir fragman yayımladı. Oyunun güncellenen demosu Nintendo Switch 2 ve Microsoft Store’da ilk kez erişime açılırken, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam ve Epic Games Store sürümlerine de yeni içerikler eklendi.
“The Challenges That Await” adlı yeni fragman, oyuncuları bekleyen bazı önemli boss karşılaşmalarını gösteriyor.
Fragmanda rüzgâr ve yıldırımla saldıran Ifuu ile Burai ikilisinin yanı sıra başkarakter Miyamoto Musashi’nin Dokyo ile düellosu gösteriliyor. Görüntüler ayrıca Musashi’nin tamamen uyanmış Oni formundan ilk oynanış kesitlerini içeriyor.
Tüm platformlarda erişilebilen demo, güncellemeyle birlikte Oni Refuge bölgesinde geçen ikinci bir göreve kavuştu. Hikâyenin erken bir bölümünü içeren bu gerçeküstü sahnede oyuncular yeni oynanış mekanikleriyle tanışıyor ve Daidara adlı devasa boss ile mücadele ediyor.
Onimusha: Way of the Sword, seriyi yaklaşık 20 yıllık bir aranın ardından yeniden sahneye çıkarıyor. Edo dönemi Kyoto’sunun karanlık ve fantastik bir yorumunda geçen yapım, mistik Oni Gauntlet’i kullanan Miyamoto Musashi’nin şehri istila eden iblislerle mücadelesini konu alıyor. Savaş sistemi, serinin Issen ve Soul Absorption gibi karakteristik mekaniklerini yeni kılıç dövüşü unsurlarıyla birleştiriyor.
Oyun, öne alınan tarihiyle 4 Eylül 2026’da PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch 2 ve PC için piyasaya çıkacak. PC sürümü Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden sunulacak. Standart, Deluxe ve Premium Deluxe sürümleri bulunan yapımın üst paketlerinde Musashi ve müttefikleri için kozmetik içerikler, tılsımlar ve oyun içi müzik seçenekleri yer alıyor.














