Netmarble, Yeni Yıl Heyecanını Seven Knights Güncellemesiyle Kutluyor!

Seven Knights’a yalnızca iki hafta için yeni bir karakter, özel kostümler ve 6-yıldız ödüller geliyor

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games, yılbaşı için popüler sıra tabanlı RPG oyunu Seven Knights’a getireceği yeni güncellemeyi duyurdu. 17-31 Aralık 2015 tarihleri arasında, oyun içi hediyeler ve ödüller ile özel kostümlerSeven Knights oyuncularına sunulacak. Bu özel promosyon ayrıca güçlü, yeni bir karakter olan Sieg’i de içeriyor.

Seven Knights en iyi kalitede 3D görseller, hareketli RPG dövüşleri, dinamik oyun modları, yedi kahramanı ve Asgar kıtasını korumak için çıktıkları yolculuğu anlatan keyifli bir hikaye sunuyor. Ekim ayı itibariyle ABD’nin de bulunduğu 146 ülkede piyasaya sürülen Seven Knights, içgüdüsel komutlar ve yoğun bir stratejiden oluşan eşsiz bir kombinasyona sahip.

Netmarble Games Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee’ye göre, “Çıkışından beri oyuncular Seven Knights‘ın macera dolu hikayesine, eşsiz oynanışına ve etkileyici grafiklerine hayran kaldılar.” Lee sözlerine şöyle devam ediyor: “Umuyoruz ki Seven Knights‘ın kısa süre yayında kalacak güncellemesinde alınabilecek muhteşem yılbaşı hediyelerinden de aynı derecede memnun kalacaklar.”

Seven Knights’ın yeni güncellemesi için getirdiği bazı özellikler:

  • Süre: 17-31 Aralık
  • Özel Kostümler: 700’e kadar şapka toplayan oyuncular, 4 yıldız May ve sadece bu sınırlı süreli etkinlik süresince elde edilebilecek özel bir kostümü alabilecek.
  • Yeni karakter: “Sieg”: Sieg bir iblis kılıcı kullanıyor, güçlü bir saldırıda bulunmak üzere bir düşmanı hedefliyor ve sersemletmelere dayanıklı. Bir oyuncu Dükkan’daki “Nadir Kahraman x10” paketinden Sieg kazanırsa, ödül olarak 4 yıldız bir Element bileti kendisine gönderilecek. Element biletleri elementler karakterleri geliştirmek için gereken malzemelerdir.
  • Sınırlı Süreli Ödüller: Oyuncular çeşitli oyun içi içeriklerden, Macera, Arena Gök Kule ve Kale Kuşatması , topladıkları şapka ve çoraplar karşılığında 4 yıldız Element Bileti, 6 yıldız Kahraman Bileti, 6 yıldız silah/zırh bileti ve daha pek çok ödül alabilecekler!

Seven Knights hakkında daha fazla bilgiye http://sevenknights.netmarble.com/ adresinden ulaşılabiliyor.

Netmarble Games’in alt kuruluşlarından biri olan Netmarble Nexus’un geliştirdiği Seven Knights oyun içi ödeme seçenekleriyle 146 ülkede App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Önceki İçerikThe Elder Scrolls: Legends planlananın aksine önümüzdeki yıl çıkış yapacak
Sonraki İçerikHP Star WarsTM Special Edition dizüstü bilgisayar Türkiye’de!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz