Lords Mobile Son Güncellemesi ve Oyun İçi Etkinlikleri ile Göz Doldurdu

Castle Clash, Deck Heroes: Düello, ve Clash of Lords 2 gibi oyunlarla Türkiye’de geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan IGG, strateji aksiyon türü oyunları sevenlere hitap eden oyunu Lords Mobile’a geçtiğimiz günlerde gelen güncellemeyle bir düzine yenilik ekledi.

Gece Tanrıçasının Getirdikleri

Bu güncelleme ile ait olduğu karanlıklar diyarından çıkarak oyuna giriş yapan Gece Tanrıçası Nox, beraberinde birçok yenilik de getirdi. Bundan böyle 9. seviye ve üzeri kaleleri bulunan oyuncular, savaşa girdiklerinde birlikleri %5 saldırı bonusu elde ediyor. Oyuncular artık “Birlik Sırası” özelliğiyle birliklerinin mevcut pozisyonlarını yeniden düzenleyebiliyorlar. Loncalara yönelik Lonca Festivalinde ise arkadaşlarınızla bir olup birbirinden değerli hediyeler kazanmanız mümkün.

9-18 Kasım arasında devam eden global Krallık Savaşları etkinliğinde ise tüm krallıklar birbirleriyle çarpışma, gövde gösterisi yaparak kimin daha iyi olduğunu kanıtlama ve 10000 mücevher kazanma fırsatı buldular.

Tek Seferde 400.000 Dolar Yatırdı

Arayüz güncellemeleri, yeterince üyesi olmayan loncaların silinmesi ve oyun içinde mesaj gönderebilmek için kale seviyesinin en az 8 olması gibi yenilikler eski oyuncuların da yüzünü güldürdü. Öyle ki IGG yetkilileri geçtiğimiz günlerde bir kullanıcılarının oyuna tek seferde 407.000 $ para harcadığını belirtiyorlar. Sadık oyuncuların oyuna düzenli ve zaman içerisinde hatırı sayılır meblağlara ulaşan paralar harcadıkları bilinen bir gerçek. Ne var ki tek seferde böylesine bir meblağın harcanması dudak uçuklatır cinsten.

Lords Mobile’ı indirmek için;

Android: http://bit.ly/2eaLVwA

iOS: http://apple.co/1U8aZTu

Önceki İçerikTiger Knight, Steam’in En Çok Oynanan 100 Oyunu Arasına girdi
Sonraki İçerikBT ÖZEL: The Last of Us 2 çok yakın bir zamanda duyurulabilir!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz