Legend Of Fighters Tam Sürümde

Toyo Games tarafından geçtiğimiz günlerde kapalı betasını gördüğümüz Legend Of Fighters tam sürüm olarak oyuncularla buluşuyor.

2 farklı kapalı beta süreci geçiren Legend Of Fighters, bugün saat 16:00’da tam sürüm olarak açılıyor. 25 Mart’ta ilk kapalı betasıyla tanıştığımız Legend Of Fighters’ta 4 farklı dövüşçü sınıfından birini seçerek oyuna başlayabiliyorsunuz. Oyuna ilk girdiğimizde klasik rol yapma modeli oyunlarda alıştığımız gibi siz şehre gitmeden önce küçük bir alıştıma yaptırıyorlar. Bu küçük alıştırmanın ardından şehre gidebiliyorsunuz. Şehirde farklı oyuncularla tanışıp görevlerini birlikte yapabilir ya da arena kozlarınızı paylaşabilirsiniz.

Legend Of Fighters tam sürüme çıkışıyla birlikte Toyo Games ekibi LoF’un resmi sitesinide (www.lof.com.tr) açtı. Burada oyuna ilgili tüm indirilebilir içeriği ve medyaları bulmak mümkün. Ayrıca site üzerinde dikkatimizi çeken diğer noktada DVD isteme seçeneği. Dilerseniz buradan oyunun DVD’sini talep edebilirsiniz.

Kaydınızı www.lof.com.tr adresinde tamamlayarak, oyunu indirmeye başlayabilirsiniz.

Basın Bülteni

Önceki İçerikRust Oxide Komutları
Sonraki İçerikBir Metucon’u daha geride bıraktık
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz