Knight Online’ın Yapımcılarından Kingdom Online!

Bir zamanların efsanevi oyunu Knight Online‘ın yapımcıları tarafından geliştirilen Kingdom Online, Gamex oyun fuarında 4 gün boyunca ilk defa tanıtımı yapıldı. Başlat Tuşu ekibi olarak bizde oyunu test etme şansını yakaladık. Knight Online 2 diyebileceğimiz Kingdom Online, grafik ve oynanış açısından çok güzel bir oyun olmuş. Devasa haritalar, yaratık ve boss çeşitleri, harita grafikleri, gelişmiş oyun içi dinamikler ve binlerce görevi ile kesinlikle oynamak isteyeceğiniz bir oyun.

Ülkemize gelmiş ve gelecek olan mmorpglerin arasında en iyi içeriğe ve grafiğe sahip olduğunu iddia eden Kingdom Online, çok yakında NTT Game farklı ile dünyada ilk defa Türk oyuncuların beğenisine sunulmaya hazırlanıyor.

Peki Kingdom Online’da sizi neler bekliyor?

Kale savaşları

Krallığınızı korumak uğruna düşmanlarınız ile amansız mücadelelere gireceksiniz. Bu mücadelelerde kalenizi sağlamlaştırmak için kuleler kuracak, ordunuzu geliştirecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz.

Crafting

Yaratıklardan ve harita üzerinde belirli bölgelerden parçalar toplayıp, bu parçaları daha sağlam silahlar ve zırhlar elde etmek için kullanacaksınız.

Zindanlar

Oyun içerisinde çok sayıda keşfedilmeyi bekleyen zindan bulunuyor. Bu zindanlara girip, birbirinden güçlü bossları kesebilir, muhteşem eşyalar düşürüp zindana özel craft malzemeleri toplayabilirsiniz.

Sınıflar 

Kingdom’da 4 farklı sınıf bulunmaktadır. Bu sınıflar Savaşçı, Düzenbaz [Okçu/Bıçakçı], Büyücü, Şifacıdır.

Yetenekler

Her karaktere özel 3 farklı yetenek agacı ve her yetenek ağacında 15’den fazla yetenek bulunmaktadır.

Binekler ve Petler

Kingdom’da kullanabileceğiniz çok sayıda binek ve pet bulunmaktadır. Binekler ile haritada daha hızlı hareket edebilir, petleriniz ile öldürdüğünüz yaratıklardan düşen eşyaları hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz.

Eşyalar

Kingdom’da her sınıfa özel normal, nadir ve efsanevi seviyelerde eşyalar bulunmaktadır. Bu çeşitlilik size karakterinizi dilediğiniz gibi donatmanıza imkan sağlayacak.

 

Önceki İçerikGameX 2013’E, 120 BİN OYUN SEVER AKIN ETTİ!
Sonraki İçerikWCG 2013 Türkiye’de Şampiyon Dark Passage!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz