İninal Kart Nedir? Nasıl Kullanılır?

 

Konu oyun olunca satın alma ve oyun içi harcamalarda kredi kartının önemi azımsanmayacak kadar çoktur. Gerek bankanın açmış olduğu sıkıntılar, gerekse kredi kartı için yaş sınırının olması bir çok oyuncunun kredi kartı almasını engelliyor. Bu sebepten ötürü Oyun veya oyun içi eşya satın almada büyük sıkıntılar çekiliyor. Banka havaleleri, Mobil ödeme gibi seçenekler olsa da havale masrafları ve operatörlerin kestiği paylardan dolayı 50$’lık bir oyunu bazen 75-80$ arası bir mevlaya patlayabiliyor. Bütün bu olumsuz koşullardan bıkan oyuncular için ininal kart bir kurtarıcı gibi çıka geldi. Son zamanlarda bir çok platformda adı geçmekte. Bizde nedir bu ininal kart dedik sizin için ufak bir yazı hazırlamaya karar verdik.

İninal kart’dan kısaca bahsetmek gerekirse ön ödemeli kredi kartı dememiz yerli olur. Migros, Tansaş ve PTT’den 5 TL ücret karşılığında elde edebileceğiniz ininal kartı, MasterCard logosu gördüğünü her yerde kullanabilirsiniz. Kartın aylık olarak 1 TL kesimi var. Kartınıza bakiye yükledikten sonra aylık olarak bu miktar kartınızdan çekiliyor. Bunun yanında Türkiye’deki bir oyun firması da İninal kartla anlaşmış bulunmakta. Bunların içerisinde Riot Game, Joygame,aralgame,gamesultan,gameforge ve bir çok oyunu görmeniz mümkün. Bu firmalara ve oyunlara özel kartınızı yukarıda olduğumuz marketler ve ptt’den temin edebilirsiniz.

 

İninal Kartın Avantajları

25,50,75,100,150,200,250,300 TL seçenekleriyle bakiye yükleyebileceğiniz ininal kart ile sınırsız avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Gerçek Bir Kart

ininal, sadece internet üzerinden işlem yapabileceğiniz bir sanal kart değil gerçek bir karttır. Dolayısı ile bu kartı, internetten alışveriş dışında, marketlerde, restaurantlarda, alışveriş merkezlerinde, kısaca “MasterCard” ibaresini gördüğünüz tüm noktalarda sanki bir kredi/banka kartıymış gibi, belirlediğiniz limit ölçüsünde kullanabilirsiniz.

Kartın herhangi bir banka ya da banka hesabıyla bağlantısı yoktur. Yalnızca satış noktasına gidip, seçtiğiniz tutarda kartı, hiçbir kişisel bilginizi vermeden, form doldurmadan, imza atmadan satın alabilirsiniz.

Kredi Kartı Olana da Avantaj Sağlar

Kredi kartınız varsa ancak kredi kartı bilgilerinizi internet sitelerine vermek sizi tedirgin ediyorsa, yine ininal Kart’ınıza ihtiyacınız olan miktarı yükletebilir, bu kartın üzerindeki bilgileri kullanarak, kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.
Düşük tutarda bir alışveriş yapacağınızda, yüksek limitli kartınızı kullanmanız gerekmez.

Kredi Kartı Olmayana da Avantaj Sağlar

İnternet üzerinden alışveriş yapmak istediğinizde, kredi kartınızın olmaması sorun teşkil etmez.
Örneğin; internetten 100TL’ye satın almak istediğiniz bir ürün varsa, bir adet 100TL’lik ininal kart satın alabilir, almış olduğunuz bu kartı sanki bir kredi kartıymış gibi kullanabilir, yeniden doldurabilir veya işiniz bittikten sonra kartı atabilirsiniz!

Ek Karta Son!

Ek karta gerek kalmadan kontrol etmek istediğiniz harcamalarınızı ininal Kart ile yapabilir, daha sonra işlem detaylarınızı inceleyebilirsiniz. Örneğin, çocuğunuz harçlık harcamalarını ininal kart ile yapabilir ve siz de kontrol edebilirsiniz.

İndirimli Alışveriş İmkanı!

ininal’ın anlaşmalı olduğu iş yerlerinden ve internet sitelerinden, özel indirimler alabilirsiniz.
Ekstra indirimli üye iş yerlerimizi görmek için tıklayınız.

Hediye Seçme Derdini Bitirin!

Sevdiklerinize özel günlerde ne hediye alacağınızı düşünmeyin! Onlara istediğiniz tutarda bir ininal kart hediye edin,
bırakın hediyelerini kendileri seçsin!

 

Nasıl Aktif Edilir?

İninal kartınızı aldıktan sonra http://www.ininal.com üzerinden Kart İşlemlerim kısmından kartınızı 5 Dk içerisinde aktif edebilirsiniz.

Nasıl Para Yüklenir?

ininal Kart’iniza,yükleme noktalarında bir sefer’de maksimum 300 TL ve toplamda 2.000 TL para yüklemesi olacak şekilde dilediğiniz tutarı yükleyebilirsiniz.Kartınıza ikinci ve sonrası para yüklemeler’de, yükleme noktasına göre farklı ücretlendirmeyle yükleme bedeli alinir. Kartınıza yeniden yükleme yapmak için www.ininal.com üzerinden aktivasyon sürecini tamamlamanız gerekmektedir.

 

Bunların dışında merak ettiğiniz konuları http://www.ininal.com/sss/ adresi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Önceki İçerikElectro World’den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi
Sonraki İçerikElectronic Arts’dan üzücü haber!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

3 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz