HEX: Shards of Fate Üçüncü Kart Seti Duyuruldu!

HEX: Shards of Fate üçüncü kart seti “Armies of Myth” ortaya çıktı.

Gameforge ve HEX Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre, HEX: Shards of Fare üçüncü kart sesi “Armines of Myth” adıyla bugün çıkış yapıyor.

18’i efsanevi nadirlik seviyesine sahip 250 ekstra kart yeni içerikle oyuna eklenecek. Bu güncellemedeki odak noktası Vennen, Elfen, Cyotl ve Nekroman halklarında. 20 yeni kahraman değişiklikler ve farklı taktiksel imkanlar sunuyor.

Kehanet adındaki yeni yetenek oyuncunun destesinde bulunan kartlara bonuslar verirken, kaydırma yeteneği kart metniyle birlikte sihir yeteneğinin istenilen bir birliğe aktarılmasını sağlayacak. Maiyet adlı kart yeteneği ise diğeri kisini tamamlar nitelikte olacak ve oyuncu belirli bir kart veya ırk oynadığında ya da elde bulundurduğunda ona bir bonus sağlayacak.

Armies of Myth oyuna bir de yeni kart türü getiriyor. Felaket adındaki yeni kart türü sayesinde, artık HEX: Shards of Fate’te rakip oyuncu destelerini sabote edebilmek mümkün olacak. Eğer rakip felaket türündeki bir kartı çekerse olumsuz bir etki meydana gelir. Rakibe bağlı olarak birçok çeşitli efektler oluşur ve rakibe yenilmesini sağlayabilen büyük hasarlar verir.

Son olarak, bu güncelleme PvP oyuncuları için ayrıca yeni bir turnuva modu getiriyor ve ilk kez asenkron oyun olanağı sunuyor. Üstelik şu andan itibaren oyuncu sayı sınırı olmayan turnuvalar da gerçekleştirilebilecek. Yeni turnuvaları düzgünce tasarlayabilmek için eleme turunda onaltı finalistten oluşan bir grup seçilecek, sonra da ayrı bir turnuvada galip belirlenecek.

HEX: Shards of Fate Üçüncü Kart Seti

Önceki İçerikBu yazın en güzel fotoğraflarını LG G4 ile çekin
Sonraki İçerikDark Souls 3 Gamescom 2015’de Oynanabilir Olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz