Grand Theft Auto V PC’ye Geç Gelecek!

Bugün Rockstar Games’in resmi açıklaması ile beraberinde yeni nesil Grand Theft Auto V’in PS4 ve XBONE sürümlerinin 18 Kasımda geleceği duyuruldu. Ancak herkesin  beklediği Grand Theft Auto V PC sürümü ancak 27 Ocakta gelebilecek.

Eski nesilden yeni nesile geçecek oyuncuların ekstra ödüller alacağıda duyuruldu. Rockstar Games’in resmi sitesinden eklendiği zaman bakabilirsiniz. Daha fazla aktivite de olacağı, 100 yeni müzik ekleneceği, efekt ve grafik artışı olacağı ve yeni silah ve araçlar kullanılabileceği söylendi.

grand_theft_auto_v_baslattusu_1

Yeni gelen özelliklerle beraber, bugüne kadar oynadığınız Grand Theft Auto V resmen beta gibi duruyor. Special Edition ve Collectors Edition gibi özel sürümlerden bahsedilmediğini, ancak belkide o sürümlerin içindeki DLC’lerin oyunun içinde gelebileceğini düşünmüyor değiliz. Oyunu erken oynayanlara iyi mi, kötü mü bir haber olduğunu düşünmekteyiz. Ayrıca 30 kişilik bir Grand Theft Auto Online sözü de verilen oyunda, Ön-Sipariş ile 1,000,000 Grand Theft Auto Doları hediye edilecek olmasını hatırlatalım.

grand_theft_auto_baslattusu_3

 

Önceki İçerikAssassin’s Creed Unity’den yeni bir co-op videosu
Sonraki İçerikYeni nesil GTA V’ten yeni ekran görüntüleri ve detaylar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz