F.E.A.R Online, Ekim ayında çıkıyor

Korku temalı nişancı oyunu F.E.A.R Online, Ekim ayında çıkış yapacak. Ek olarak oyuna ait bazı bilgiler paylaşıldı.

F.E.A.R Online, Aeria Games tarafından yayınlanacak olan “korku temalı”, ücretsiz, nişancı oyunu. Oyun, geçtiğimiz yaz duyurulmuştu ve Koreli stüdyo olan Inplay Interactive tarafından geliştiriliyor. Çıkış tarihi 17 Ekim olup, PC platformunda Steam aracılığı ile oynanabilecek.

Ayrıca oyunu daha önceden oynama fırsatı da var. F.E.A.R Online’ın açık betası Aeria Games’in resmi internet sitesi aracılığıyla 8 Ekim tarihinde başlıyor. Ayrıca bugünden itibaren beta kayıtları da alınmaya başlanmış durumda.

F.E.A.R Online’ın kapalı betasından sonra oyunda “oynayış ayarlamaları” başta olmak üzere birçok “kapsamlı tasarım değişiklikleri” meydana geldi. Aeria Games, tüm bu değişimlerin “gerçekten eşsiz bir birinci şahıs nişancı oyunu” sunmak amacıyla yapıldığını belirtti.

F.E.A.R Online, on adet çoklu oyuncu haritası, çeşitli oyun modları, dört oyuncuya kadar destekleyen co-op modları içeriyor. Üstelik oyunun hikyesi F.E.A.R 2: Project Origins ile paralel olacak.

Oyunun PC platformu için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri Steam sayfası üzerinden yayınlandı. Gerekli detayları aşağıdan da öğrenebilirsiniz.

Minimum:

İşletim Sistemi: Windows XP SP2

İşlemci: Pentium IV 3.2 GHz

Bellek: 1 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce 6600GT 512 MB

Sabit Disk: 10 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: DirectX ses desteği

 

Önerilen:

İşletim Sistemi: Windows 7 (32bit/64bit)

İşlemci: Dual Core 2.4 GHz

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce 8600GT 1GB

Sabit Disk: 10 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: DirectX ses desteği

Önceki İçerikProject Cars, 1080p/60fps’i hedefliyor
Sonraki İçerikDemon Gaze PS Vita – İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz