En iyi Browser Oyunları

Popmundo
Eskiden bildiğiniz Popomundo, bayağıdır Popmundo oldu. Tarayıcı üzerinden oynanan online bir “rol yapma” oyunudur. Sanal müzik sanayisinde şöhrete kavuşmak oyunun ana fikridir. Fakat bunun yanında şirket yönetmek, suç dünyasında yer almak, polis ve doktor olmak gibi farklı kariyer dallarında ilerlemek de mümkündür. Kısacası bir sanal hayat platformu diyebiliriz. Oyun gerçek zamanlı oynanır ve siz bilgisayar başında değilken bile devam eder. 1656896

popmundo1

Oyuna, elinde hayallerinden başka bir şey olmayan sıradan bir insan olarak başlarsınız. Birkaç şarkı bulup pratik yapın, biraz çabalayıp birkaç konser verin ve hayran kitlenizi oluşturmaya başlayın. Kartlarınızı doğru oynarsanız; kısa zamanda dünyayı turlamaya başlayacak, muhteşem konserler verip efsanevi albümlere imza atacaksınız. Görürsünüz, attığınız her adım olay olacak!

Klanlar
Eski adıyla Klan Savaşları, internet tarayıcısı üzerinden oynanan ve ortaçağda geçen bir oyundur. Her oyuncu; şan, şöhret ve güç kazanmasını sağlayabilecek küçük bir köyün sahibi olarak oyuna başlar, oyun strateji ve zeka üzerine kuruludur, sürekli online olmayı gerektiren aktif bir oyundur.

Ikariam
Oyun eski Yunanistan döneminde adalar içinde uygarlıkların gelişmesini ve mücadelesini konu edinmiştir. Oyunun amacı uygarlığını geliştirmek, kaynak toplamak, diplomasi ve savaştır.

Goodgame Ganster(Mafia)
Goodgame Ganster, eski adıyla Goodgame Mafia; büyük bir şehirde heyecan verici bir mafya oyunu. Kendi karakterinizi açtıktan sonra geliştirerek mafya dünyasında lider olmanız asıl amaç. Oyunda mafya babası ve yakın çevresindeki insanlardan tamamlamak için görevler alınıyor, tamamlanan görevlerden tecrübe puanı ve para kazanarak gelişim gösteriyorsunuz. (Oyun Türkçe desteği içeriyor.)

Legend Online
Fantastik öğeleri ile MMORPG olan Legend Online, multiplayer oynanabilmesi ve üstün savaş özelliği ile oyuncuları antik çağın sihirli dünyasını yaşatan bir oyun.

The Great Heist
The Great Heist, oyuncuların suç dünyası ve büyük çaplı suç organizasyonları içerisinde kötülük yapmak ve servet kazanmak için birbirleriyle yarıştıkları çevrim içi rol yapma oyunudur.

son-1200x762_c1

Oyuna cebinde beş kuruşu bile olmayan adi bir hırsız olarak başlarsınız. Bir suç çetesine katılabilir ya da tek tabanca takılmayı tercih edebilirsiniz. Ancak kozlarınızı doğru oynadığınız takdirde, kısa zaman içerisinde dünyayı dolaşırken arkasında boş banka kasalarından başka hiçbir iz bırakmayan azılı bir suçlu olabilirsiniz. Güvenlik güçleri sürekli olarak ustaca hazırlanmış planlarınızı bozmaya ve sizi kanunun pençesine düşürmeye çalışacaktır. Bu yüzden gölgeler içerisinde kalmaya bakın yoksa kodesi boylarsınız! 1656896

Online Soccer Manager (OSM)
Online Soccer Manager favori futbol kulübü’nde menajer olabileceğiniz bir oyun. Bir lige katılarak veya arkadaşlar arasında oynamak için kendi liginizi yaratabiliyorsunuz.

 

Önceki İçerikFinal Fantasy XV “Kehanet” Fragmanı
Sonraki İçerikPS Plus Kasım 2016 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz