Elite Forces Lejyonları Savaşa Çağırıyor!

Henüz bir oyun modu olarak oyuna eklenmemiş olsa da Elite Forces ekibi her zaman olduğu gibi oyuncularının isteklerine kulak verdi ve tam 28.000 NP ödülü ile gelenekselleşmesi planlanan Mini Lejyon Savaşlarının başvurularına başladı.
Bugün ile başlayan kayıtlar 26 Ağustos saat 12.00’de sona erecek. Oyuncuların ellerini çabuk tutmalarında fayda var.
Katılmak için yapılması gerekenler ise çok basit;
  • Lejyon Adı:
  • Lejyon adına yarışacak oyuncular:
  • Yedek oyuncular:
Başlıklarıyla ilgili foruma bilgileri verdikten sonra geriye ilk 8 takımın yani katılmaya hak kazanan lejyonların belirleneceği 26 Ağustos saat 17.00’deki kurayı beklemek kalıyor. Kura sonuçları yine aynı başlık altından video ile açıklanacak.
 
Hız kesmeden etkinliklerine devam edecek olan Elite Forces ekibi, bu ödülün ilerleyen zamanlarda daha büyük ve daha farklı içerikleri barındıracağının da bilgisini verdi.
Katılım ve detaylı bilgi için forum adresi: http://ef.novaworlds.com/index.php/turkish_forums/viewthread/8300/
ELITE FORCES Hakkında
Avrupa ve Amerika’dan önce ilk olarak Türk FPS oyuncularıyla buluşan Elite Forces, sahip olduğu eşsiz Oyun Modları ve Silah Modifikasyon sistemi ile yepyeni bir FPS deneyimi vadediyor. Bilimkurgu ve klasik FPS öğelerini mükemmel grafiklerle harmanlayıp %100 Türkçe dil desteği ile sunmayı başaran Elite Forces, FPS dünyasının fenomeni olmaya aday.
Oyunu bir an önce indirmek ve bu heyecana dâhil olmak için: http://ef.novaworlds.com/tr/
Nova Worlds Hakkında
City of Steam’in Dünya Lansmanı ile Türkiye’deki oyuncularla buluşan ve “Yeni Dünyalar” anlamına gelen Nova Worlds, Türkiye’deki en yeni oyun portalı olarak yüksek kalitede %100 Türkçe hizmet vermeyi kendine ilke edinmiş uluslararası oyun platformudur.
www.novaworlds.com
DAO Games Hakkında
Oyuncu ruhundan anlayan ve eski oyuncular tarafından kurulmuş olan, Dubai merkezli DAO Games, Nova Worlds oyun portalı aracılığı ile oyunculara yüksek kalitede, yenilikçi ve ücretsiz bir oyun hizmeti vermeyi hedefliyor.
www.daogames.me
Önceki İçerikMuramasa: Rebirth sonunda PSN Avrupa’ya geliyor!
Sonraki İçerikTOM CLANCY’S SPLINTER CELL® BLACKLIST™ PİYASAYA ÇIKTI
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

1 Yorum

  1. Başvuruyu kaçırdığım için üzülüyordum ama yarın saat 15 e kadar uzatmışlar. Şimdi başvuruyu yaptık arkadaşlarla heyecanla kura çekimini bekliyoruz. Birinci biz olacağız 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz