Elder Scrolls Online’ın Yaratıcı Yönetmeni Borderlands Stüdyosu’na Katıldı!

Elder Scrolls Online’ın yaratıcı yönetmeni Paul Sage, Zenimax Online’dan ayrılarak Gearbox Software’a katıldı.

The Elder Scrolls Online’ın konsol sürümleri çıkalı bir ay kadar gibi bir süre olmadan oyunun yaratıcı yönetmeni Paul Sage, geliştirici şirket Zenimax Online Studios’dan ayrıldı. Paul Sage’in pozisyonu Rich Lambert tarafından doldururken projenin geri kalan kısmını oyunun yönetmeni olan Matt Firor devam ettirecek.

Paul Sage, daha önceden The Elder Scrolls Online’ın içerik tasarımcısı görevini üstlenmiş ve The Elder Scrolls IV: Oblivion‘da da çalışmıştı.

Oyunun forumunda ise şöyle bir yazı yayımlandı: “The Elder Scrolls Online konsol sürümü çıkış yaptıktan sonra Paul, Zenimax Online Studios’dan ayrılmıştır. Ona gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

Zenimax’dan ayrıldıktan sonra Sage, Borderlands geliştiricisi Gearbox Software’a katıldı. Bu stüdyo şu anda, birinci şahıs nişancı oynanışsa sahip MOBA oyunu Battleborn ve Borderlands 3 üzerinde çalışıyor. Elder Scrolls Online’ın yaratıcı yönetmeni Paul Sage’in ise hangi proje üzerinde yoğunlaşacağı belirsiz.

The Elder Scrolls Online, 2014’ün Nisan ayında abonelik sistemi şeklinde çıkış yapan bir MMORPG oyunu. 2015’in Ocak ayında ise ‘bir kez öde’ sistemine geçerek Tamriel Unlimited adını aldı.

Önceki İçerikStar Ocean 5: Integrity and Faithlessness Batıda PS3’e Gelmiyor
Sonraki İçerikTüm Zamanların En iyi Açık Dünya Oyunları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz