EA Bugün LGBT konulu panel düzenliyor.

Sitelerinde  EA şöyle bir açıklamada bulunuyor:

EA  7 Mart perşembe günü  “HRC” ve “Ford Foundation” ile birlikte New York‘ta oyunlarda LGBT sorunlarını  tartışmak üzere buluşulacak bir panel düzenleyecektir. EA, anayasa da eşitsizliğe sebep olan yasalara karşı çıkmasında, oyunlarımız da LGBT seçenekleri eklememizde yada topluluğumuzda onur haftalarına katılmamızda bazı karşı çıkışlar ve nefret körükleyici yorumlarla karşılaştık.  Bu bizi artık bu konuları halı altına itmektense etraflıca konuşup tartışmaya başlama zamanının geldiğini düşündürdü. Panele Amerikan Futbol Ligi şampiyonu futbolcularından Brendon Ayanbadejo katılacak ve “nefret ve korkuya karşı çıkmak için, iş yerinde ön yargıyı kırmak ve iyi bir çalışma ortamı yaratmak için neler yapılabilir”konulu başlıklar hakkında sohbetler yapacaktır.

 

Aynı zamanda EA panelle paralel olarak Twitter da @EAFullSpectrum ziyaret etmenizi istiyor. Burada kendi “Online community”lerini hikayeleri paylaşacaklarını ve “Nefretin durdurulması için neler yapılmalı?” sorusuna cevaplarını #H8IsNotAGame başlığında tartışılmasını istiyor. Bilindiği üzere EA daha önce “İnsan Hakları Mücadelesi” tarafından, tüm çalışanlara %100 güven yaratan bir ortam sağlaması ve ofiste ayrımcılık, ırkçılık ve cinsiyetçiliğe geçit vermediği için ödüllendirilmişti.

 

Oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz bilmem ama şahsen ben insani prensipleri olan bir şirket olmalarını tebrik edilmeye değer görüyorum.

  • Etiketler
  • EA
Önceki İçerikHideo Kojima GDC ’13 Metal Gear Solid: Ground Zeroes oturumunu uzatıyor…
Sonraki İçerikGeoW: Judgment’ten Sinematik Bir Video

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz