DP’nin Avrupa Macerası Yarı Finalde Sonlandı

Türkiye şampiyonu olan Dark Passage takımı Gamescom’daki turnuvada yarı finalde Pain Gaming’e 2-1 yenilerek Gamescom  macerasına elveda etti.

Ülkemizde diğer takımlar gibi  en iyi şekilde temsil eden Dark Passage takımı yarı finalde maalesef elendi. Sonuna kadar mücadele edip yılmayan DP takımı ilk maçı kaybetti. 2. maçta Dark Passage takımı çok iyi oyun sergileyerek oyunu kazanmaya başardı. Bunun yanında Asım Cihat ” fabulous ” Karakaya 5te5  yaparak ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi.

3.maç maalesef yenilgiyle sonuçlandı. Finali kazanan taraf Pain Gaming oldu. Dark Passage ekibine ve üyelerine bu  anları yaşattıkları için Başlat Tuşu ekibi olarak teşekkür ediyoruz ve gurur duyuyoruz.  Dark Passage’ın resmi facebook sayfası üzerinden yaptığı açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar fakat olmadı…l Finale çıkacak takımı belirleyecek 3. ve son maçı kaybeden takımımız 2-1 skorla Yarı Final’de turnuvayı noktaladı.

2 gün boyunca bize bu büyük heyecanı yaşatan Koray “Naru” Bıçak, Asım Cihat ” fabulous ” Karakaya, Yasin ” Reosta ” Es, Kasım “Holythoth” Polat ve bizleri kırmayarak Anıl “Holyphoenix” IŞIK’ın yokluğunda takımımız için elinden gelenin en iyisini yapan, gönül adamı Onur “Lethilion” Aksu‘ya, Team Turquality ailesine, Riot Games Türkiye ekibine ve maçlarımızı takip etmek için uykusundan fedakarlık eden, beraber üzülüp beraber sevindiğimiz siz değerli Dark Passage takipçilerine yüzlerce kez teşekkür ederiz!

 

World Cyber Games Türkiye Finallerinde görüşmek üzere!

 

 

 

Önceki İçerikDark Passage Gamescom’da Yarı Finale Yükseldi!
Sonraki İçerikMuramasa: Rebirth sonunda PSN Avrupa’ya geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz