Dota 2 Reborn’da Oynayabileceğiniz Oyun Modları

Geçtiğimiz günlerde, Valve, Dota 2’ye yeni bir yüz getirmişti. Kullanışlı arayüzü ve kolay olan erişimi sayesinde yeni oyuncıları kendisine çeken Dota 2 Reborn’un getirdiği en büyük özelliklerden bir tanesi de Custom Games, yani yeni oyun modları. Eğer klasik Dota oyunlarından sıkıldıysanız, artık oynayabileceğiniz bol sayıda oyun modu bulunmakta. Bugün ise size en iyi oyun modlarından beşini tanıtacağım. Oyun modlarının linkine, isimlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

1- Overthrow:

dota overthrow
10 kişi olarak oynayacağınız bu oyun modunda, ya her takımda 2 kişi olmak üzere 5 takıma ayrılacaksınız, ya da herkes bireysel olarak oynayacak. Amacınız ise, sınırlı bir süre içersinde en fazla oyuncuyu öldürmek. Haritanın tam ortasında Midas Throne adı verilen bir yapı var, ve bu yapının yanında olunca daha hızlı tecrübe ve altın kazanacaksınız. Öldürdükleriniz size altın ve tecrübe veriyor, bunlar ile yeni eşyalar alabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Hızlı oynanan ve hızlı biten bu oyun, özellikle yanınızda bir arkadaşınızla girerseniz, gerçekten çok eğlenceli bir hal alıyor.

2- Dota Strikers:

dota strikers

En farklı oyun modlarından bir tanesi de bu. Bu oyunda, futbol oynuyorsunuz! Amacınız, doğal olarak, karşı takımın kalesine gol atmak. 11’e ulaşan ilk takım kazanıyor. Toplam 8 kişi oynuyorsunuz ve her takımda 4 kişi olmak üzere 2 takım var. Her karakter W ile topa vuruyor, E ile ise koşuyor. Her karakterin ise özel yetenekleri var, bu yetenekler ise Q ve R tuşlarında. Bu oyun modu, hem komik, bir o kadar da eğlenceli. Kesinlikle oynanması gerekiyor.

3- Skillshot Wars:

dota skillshot wars
Bu oyun modlarının en çok oynanlarından bir tanesi de bu. Bir o kadar da zor olan bu oyunda, oyunun tutturulması en zor olan yeteneklerini kullanacaksınız(Sacred Arrow, Sunstrike, Meat Hook, Hookshot) Her takımda 5 kişi var ve toplam 2 takım var. 50 oyuncu öldüren ilk takım maçı kazanıyor. Gelen paralar ile eşya alabiliyorsunuz, böylece avantaj kazanabiliyorsunuz. Eğer kendinize güveniyorsanız, denemenizi kesinlikle öneriyorum.

4- Survival Co-Op:

dota survival coop
4 farklı kule, 5 oyuncu. Hayatta kalabildiğiniz kadar kalmak esas amacınız. Oynayabileceğiniz 21 karakter var ve bu karakterlerin yetenekleri de, bu oyuna uygun olması için değiştirilmiş ve düzeltilmiş. Amacınız bu 4 kulenizi korumak. Sıra sıra düşmanlarınız geliyor ve onları öldürüyorsunuz, gerekli sayıda düşmanı öldürdüğünüzde ise diğer bölüme geçiyorsunuz. Yeni bölümde daha güçlü düşmanlar geliyor ve onları öldürmeniz de doğal olarak zorlaşıyor. Aynı şekilde karşı takımın da 4 kulesi var, fakat bu kuleleri yok etmek oldukça güçlü. Eğer bu 4 kuleyi de yok ederseniz ise otomatik olarak kazanıyorsunuz.

5- Pudge Wars:

dota pudge wars
Oyun modlarının en ilgi çekeni de bu mod olsa gerek. 5 kişiden oluşan 2 takım var, ve de karakter seçme şansınız yok. Çünkü hepiniz Pudge oynuyorsunuz. Harita 2 tarafa ayrılmış, ve iki farklı taraftan birbirinizi karşı tarafa çekmeye çalışıyorsunuz. Belirli bir sayı belirleniyor, ve ilk olarak o kadar sayıda oyuncu öldüren takım galip oluyor. Denemeniz gereken bir oyun modu, oynarken eğlenmemeniz imkansız.

Aralarından en sevdiğimi soracak olursanız, kesinlikle Overthrow, fakat hepsi oynanmaya değer.

Önceki İçerikBattleborn için Oynanış Videosu Yayımlandı
Sonraki İçerikMortal Kombat X’e Predator Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz