Darkstalkers : Resurrection çıktı!

 

 

 

 

 

Oyunun çıkışı için hazırlanan tanıtım videosu:

 

 

Oyun Japonya’da fiziksel disk şeklinde 72 TL‘ye denk gelecek fiyata X-box 360 ve PS3 konsolları için satışa sunuldu. Play-Asia gibi tedarikçi sitelerden sipariş edilebilir.

Darkstalkers : Resurrection Kuzey Amerika ve Avrupa’da Playstation Network ve X-box Live için çıktı. Fiyatları Kuzey Amerika’da 30 TL, Avrupa’da  ise 33 TL’ye denk gelecek fiyatlarda satışa sunuldu. Capcom bu oyun tutarsa yeni Darkstalkers oyununa izin veririz şeklinde oyunun hayranlarını da “motive” etmeyi unutmamıştı. Hatta Ono yeni bölüm için çok hevesli olduğunu her fırsatta dile getirmiş, hatta “Darkstalkers are not Dead” başlıklı videoyu  geçen sene “New York Comic Con” oturumunda  göstermişti.

 

Her ne kadar güzel bir tanıtım videosu da olsa ,  3 boyutlu görseller oyunun ruhunu ne derece yansıtır, ne kadar başarılı olur insan endişelenemeden edemiyor. 2 Boyutlu görsellerin yarattığı atmosfer ve ruh maalesef 3 boyutlu görsellerde kaybolabilir. Bunların üstüne Capcom‘ın  “DLC” sistemini sömürme prensibi endişelerimizi gidermediğini söylemeli. Öte yandan serinin unutulmasını  görmek üzücü. Umarız seri başarılı bir devam oyunuyla karşımıza çıkar.

 

Önceki İçerikHızlı ve Öfkeli’nin Yeni Oyunu Duyuruldu
Sonraki İçerikSimCity’nin Trafik Sorununa Çözüm Bulundu Gibi

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz