Counter-Strike Online Açık Beta Hayatına Başladı!

Birçok oyuncunun belki de ilk FPS deneyimi olan Counter-Strike, bugün itibariyle tamamen Türkçe olarak açık beta yayınına başlamıştır.

Yılların eskitemediği bir oyun olarak gösterilen Counter-StrikeCondition Zero tabanlı olan oyunda vazgeçilmez haritalarda klasik silahlarla nostalji yapabilir veya yeni mühimmatlar ve haritalarda gelişmiş versiyonun tadını çıkartabilirsiniz.

Ayrıca oyunda yine Terorist veya Counter-Terorist takımlarından birisinde yer almanız gerekmekte fakat bu sefer maçlar 8 vs 8 ile sınırlı değil, maksimum 16 kişilik takımlar kurabilir ve unutulmaz haritalarda 32 kişilik çatışmalarla nostalji yapabilirsiniz eski günlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Açık beta duyurusu Counter-Strike Facebook sayfasında ise şu şekilde duyuruldu;

“Sevgili Kardeşlerim!!!

Sonunda beklenen zaman geldi ve Nexon Europe’un resmi duyurusunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız! Counter-Strike Online: Türkiye’nin Açık Beta Servisi bugünden itibaren hizmete girmiştir!

Yazılımı indirmeniz ve oyuna girmeniz, enerjetik ve baş döndürücü olan efsanevi FPS oyununu Türkçe olarak ve Türkçe seslendirmeler ile oynayabilmek şu andan itibaren mümkündür.

Eğer bir NEXON ID’niz varsa, direk web sitemize gidip oyuna ulaşabilirsiniz.

Sizler için bolca heyecan verici etkinlikler ve ödüller hazırlıyoruz, o yüzden BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!!!

Lütfen http://cso.nexoneu.com/ adresini ziyaret edin ve efsanevi FPS’in geri dönüşüne sizde tanık olun!!!

Sizleri Dust2’de bekliyor olacağız.

[Nexon CSO Ekibi]”

 

Önceki İçerikBu Görsel Half-Life 3’e mi Ait?
Sonraki İçerikMetal Gear Rising’in Blade Wolf DLC’si Göründü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz